Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sviatky si v kruhu rodiny vychutnávajú minister zdravotníctva aj poslanci

Vladimír Lengvarský Zobraziť galériu (2)
Vladimír Lengvarský (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Vianočné sviatky si v kruhu svojej rodiny vychutnávajú minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (nominant OĽANO), ako aj členovia Výboru Národnej rady (NR) SR pre zdravotníctvo. Slovákom zapriali pokojné a zdravé sviatky.

Šéf rezortu zdravotníctva pre TASR prezradil, že u nich doma po celodennom piatkovom (24. 12.) pôste nechýbala na stole tradičná kapustnica, majonézový šalát a vyprážaný kapor. Minister priznal, že sa mu páčia modely lietadiel. Verí, že si nájde počas sviatkov na svoju záľubu aspoň chvíľu čas.

Člen zdravotníckeho výboru a lekár Marek Krajčí (OĽANO) chce tráviť sviatky spolu s rodinou aj v prírode. Slovenským zdravotníkom zaprial veľa síl a zdravia a čo najlepší priebeh pandémie. Lekár a člen výboru pre zdravotníctvo Vladimír Baláž (Smer-SD) trávi vianočné sviatky v kruhu rodiny, s dobrými knihami a myšlienkami na to, čo krajinu čaká v novom roku.

Sviatky si v kruhu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Miroslav Urban (nezaradený), ktorý je takisto lekárom a členom zdravotníckeho výboru, si rovnako ako každý rok vychutnáva vianočné sviatky v kruhu rodiny. Všetkým zdravotníkom poprial pevné zdravie. "Zvlášť si vážim prácu zdravotníkov na covidových oddeleniach, infektologických oddeleniach a najtraumatizujúcejších oddeleniach anestéziológie a intenzívnej medicíny, kde boli zdravotníci najkonfrontovanejší s ťažkými i smrteľnými priebehmi ochorenia COVID-19," povedal s tým, že im praje lepšie pracovné podmienky, úctu v spoločnosti a ak zažívali frustráciu z práce, aby opäť našli radosť a osobné naplnenie vo svojom poslaní.

Viac o téme: ZdravotníciSviatkyVianoceVladimír Lengvarský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu