Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hriňovčan sa vlámal do dvoch prevádzok: Policajti mu namerali v dychu takmer dve promile

Hriňovčan sa vlámal do dvoch prevádzok v Galante Zobraziť galériu (3)
Hriňovčan sa vlámal do dvoch prevádzok v Galante (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj )

GALANTA - V noci na pondelok (20. 12.) okolo 4.00 hodiny rozbil 28-ročný muž z Hriňovej v Galante tehlou okno na jednom z barov a dostal sa dnu. Peniaze, ktoré potreboval, v ňom však nenašiel, a tak sa rovnakým spôsobom dostal do ďalšej prevádzky. Keď si odtiaľ odnášal pokladnicu s hotovosťou okolo 160 eur, zastavil ho príslušník bezpečnostnej služby. Muž na seba upozornil tým, že poškodil alarm. Policajti mu po krádeži namerali v dychu takmer dve promile alkoholu.

Muž pôvodne podľa krajskej policajnej hovorkyne Márie Linkešovej išiel zo Serede a Sládkovičova, po prebdenej noci sa za posledné eurá presunul taxíkom na železničnú stanicu do Galanty. "Stanica bola uzavretá a navyše už nemal ani cent. Doposiaľ nikdy netrestaný muž sa rozhodol pre vlámanie do neďalekého baru," uviedla.

Hriňovčan sa vlámal do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj )

Obvinený muž zostáva do rozhodnutia súdu v cele policajného zaistenia. "Poverený policajt predloží spis v tzv. super rýchlom konaní na jeho rozhodnutie o vine a treste. Teraz mu môže za pokračovací prečin krádeže hroziť strata slobody až na dva roky. Policajti ho navyše riešia aj za porušenie pandemických opatrení," doplnila Linkešová.

Hriňovčan sa vlámal do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj )

Viac o téme: AlkoholVlámaniePolícia GalantaPrevádzkyHriňovčan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu