Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

AKTUÁLNE Vážna dopravná nehoda v centre Bratislavy: Vodič mal skolabovať za volantom!

Nehoda na Bajkalskej ulici
Nehoda na Bajkalskej ulici (Zdroj: Topky/Ján Zemiar, Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti zasahujú na križovatke ulíc Bajkalská a Prievozská, kde sa stala vážna dopravná nehoda. Zrazili sa štyri osobné autá, jedna osoba nehodu neprežila. Bratislavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Polícia však neinformovala o tom, že vodič mal za volantom dostať infarkt, čo jej v komentároch vyčíta množstvo ľudí. "Čo tak vypnúť komentáre alebo jasne napísať príspevok? Pána som osobne poznal a je potvrdené, že za volantom skolaboval. Prečo to nenapíšete? Na*ať sem haldu fotografii na senzáciu, to viete, ale napísať kontext, to už neviete, že? Ze sa potrebujú overiť informácie? To chápem. Tak ale prečo to sem postujete? Príde sem vlna hejtu, pričom pána som poznal osobne a kto by ho poznal tiež, nikdy by si nedovolil nič zlé povedať. Vytvárate kvalitný priestor pre s*ačky," napísal Tomáš. 

"Bližšie informácie poskytneme akonáhle to situácia umožní," spresnili policajti na sociálnej sieti. Zelená vlna RTVS informovala, že pre nehodu sú v smere von z mesta z piatich pruhov prejazdné len dva stredné.

Galéria: Nehoda v hlavnom meste

Viac o téme: NehodaAutoBratislavaBajkalskáPrievozská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu