Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

AKTUÁLNE Na Račianskej ulici v Bratislave je poškodené trolejové vedenie: Električky nepremávajú

Električka
Električka (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - V Bratislave na Račianskej ulici pri Mladej Garde strhlo osobné auto elektrické vedenie, v smere do centra je blokovaný ľavý pruh. Osobné autá sa zdržia asi 25 minút, električky v úseku obojsmerne nepremávajú. Informuje o tom Zelená vlna RTVS.

Aktualizované 8:52 Premávka električiek na Račianskej ulici je obnovená. O opätovnom obojsmernom sprejazdnení trate informuje Zelená vlna RTVS. Premávku dočasne prerušili pre poškodenie trolejového vedenia. Zdroje dopravných informácií informovali o nehode osobného auta a strhnutom kábli cez trolejové vedenie. Električkové linky číslo 3 a 7 premávali po zmenených trasách, nehoda v úseku si tiež vyžiadala obmedzenie prejazdnosti osobnej dopravy a zdržanie.

Električky na Račianskej nepremávajú

Dopravný podnik Bratislava (DPB) na svojom webe potvrdzuje prerušenie električiek liniek 3 a 7 z dôvodu strhnutého kábla cez trolejové vedenie. Obe linky premávajú pozmenenými trasami. "V úseku medzi zastávkami Blumentál - Depo Krasňany premáva obojsmerne náhradná autobusová linka X3," dodáva DPB.

Viac o téme: ElektričkyBratislavaRačianskaDopravný podnik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu