Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Intenzívne kontroly COVID opatrení v Bratislave: Muž potreboval pomoc! Dôležitá je komunikácia

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Polícia - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Policajti aktuálne vykonávajú kontroly dodržiavania opatrení po celom Slovensku. Na kontrolách sa podieľajú aj regionálni hygienici. Výnimkou nie sú ani kontroly v hlavnom meste. Najdôležitejšia je komunikácia.

Kontroly opatrení pokračujú aj v Bratislave. Tentokrát si policajti vzali na paškál jeden z obchodných domov v Starom Meste. 


Polícia kontroluje OPATRENIA: Padli aj pokuty! Otvorená prevádzka a porušený zákaz vychádzania


Komunikácia je dôležitá

"O skutočnosti, že komunikácia je veľmi dôležitá, sa presvedčil aj jeden z návštevníkov obchodného centra v Bratislave. Počas kontroly opatrení sa s dôverou obrátil na hliadku Policajného zboru s niekoľkými aktuálnymi otázkami týkajúcimi sa dodržiavania epidemiologických opatrení," uviedla polícia na sociálnej sieti. 

O skutočnosti, že komunikácia je veľmi dôležitá, sa presvedčil aj jeden z návštevníkov obchodného centra v Bratislave (Zdroj: Polícia - Bratislavský kraj)

Policajti sa s mužom porozprávali, jeho otázky mu zodpovedali a po pár minútach sa s nimi muž rozlúčil a pokračoval ďalej v nákupoch. V bratislavskom kraji polícia kontroluje dodržiavania aktuálnych opatrení na miestach so zvýšenou koncentráciou osôb, na cestách, v blízkosti nákupných stredísk, a to cez deň aj v noci. 

Nočný zákaz vychádzania platí až na výnimky od 20-tej hodiny. "Pokiaľ svoj domov opustíte, musíte hodnoverne preukázať účel svojej cesty," upozornila polícia. 

Viac o téme: Polícia Kontrola BratislavaKoronavírusStaré MestoAktuálne covid opatrenia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu