Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

NDS uzavrie jazdný pás na Gagarinovej ulici: Čiastočne aj pás diaľnice D1 pri Prešove

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Národná diaľničná spoločnosť (NDS) uzavrie od piatka (3. 12.) od 22.00 h obidva jazdné pruhy ľavého jazdného pásu diaľnice D1 na úrovni križovatky Bratislava - Gagarinova v smere na Prístavný most do Petržalky. Informovala o tom hovorkyňa NDS Eva Žgravčáková.

Priblížila, že dôvodom je obnova vozovky pri mostnom závere. "Doprava bude vedená v pripájacom pruhu popri pracovisku, pričom obmedzenie na diaľnici D1 bude realizované v nevyhnutnom rozsahu pred a za predmetným mostným záverom," doplnila NDS. Obmedzenie potrvá do soboty (4. 12.) do 23.59 h.

Čiastočne uzavrie aj pás diaľnice D1 pri Prešove

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) čiastočne uzavrie pravý jazdný pás diaľnice D1 za výjazdom Široké v smere do Prešova. Dôvodom je oprava vozovky pri mostnom závere. Informovala o tom hovorkyňa NDS Eva Žgravčáková.

Obmedzenie potrvá v piatok (3. 12.) od 7.00 do 18.00 h. "Doprava bude vedená vo voľnom jazdnom pruhu popri pracovisku, pričom obmedzenie na diaľnici D1 bude realizované v nevyhnutnom rozsahu pred a za predmetným mostným záverom," uviedla Žgravčáková.

Viac o téme: DiaľnicaUzáveraNDSPrešovGagarinova ulica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu