Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Polícia hľadá svedkov nehody na ulici T. Vansovej v Trnave: Cyklistka skončila v nemocnici

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody na ulici T. Vansovej v Trnave Zobraziť galériu (2)
Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody na ulici T. Vansovej v Trnave (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj )

TRNAVA - Polícia hľadá svedkov pondelkovej (15. 11.) dopravnej nehody na ulici Terézie Vansovej v Trnave, pri ktorej krátko po 11.00 h na priechode pre chodcov zachytilo osobné auto Audi Q7 78-ročnú dôchodkyňu. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

"Vozidlo viedol 40-ročný vodič, ktorý vychádzal z vedľajšej cesty. Staršia pani utrpela pri páde na zem zranenia, s ktorými bola prevezená do nemocnice. Policajti vykonali s vodičom aj cyklistkou dychové skúšky, z ktorých ani jedna prítomnosť alkoholu nepotvrdila," uviedla hovorkyňa.

Polícia hľadá svedkov dopravnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj )

V prípade, ak niekto nehodu videl, alebo má k dispozícii videozáznam s priebehom udalosti, všetky informácie nech oznámi na číslo 158, napíše správu na stránku na sociálnej sieti Polícia SR – Trnavský kraj,  alebo príde osobne na okresný dopravný inšpektorát do Trnavy.

Polícia apeluje na vodičov

"Apelujeme na vodičov, ale aj na cyklistov a chodcov, aby najmä v okolí priechodov zvýšili opatrnosť. Vodiči by mali znížiť rýchlosť jazdy, aby boli schopní včas zareagovať. Cyklisti a chodci sú zas pred vstupom na priechod povinní presvedčiť sa, či je to pre nich skutočne bezpečné," doplnila Antalová.

Viac o téme: ZrážkaSvedkoviaCyklistkaPolícia Trnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu