Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

AKTUÁLNE Policajný zásah v Piešťanoch: Obvinili troch mužov!

Polícia obvinila troch mužov z prečinov útoku na verejného činiteľa a výtržníctva. Zobraziť galériu (2)
Polícia obvinila troch mužov z prečinov útoku na verejného činiteľa a výtržníctva. (Zdroj: FB / Polícia Slovenskej republiky, J.H)

TRNAVA/PIEŠŤANY - Polícia v súvislosti so štvrtkovým (4. 11.) incidentom v piešťanskom supermarkete obvinila troch mužov z Nitrianskeho kraja vo veku od 32 do 40 rokov z prečinov útoku na verejného činiteľa a výtržníctva.

Po vykonaní potrebných úkonov bude podaný návrh na ich väzobné stíhanie, ako aj na tzv. superrýchle konanie. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová. Bližšie informácie vzhľadom na uskutočňované vyšetrovanie nie je možné podľa jej vyjadrenia v súčasnosti poskytnúť.


Policajný ZÁSAH v Piešťanoch: Drsné slová Naďa! Dezoláti šíria chorobu a sú odpadom spoločnosti


Musela zasiahnuť polícia

Voči skupine osôb, ktoré si odmietali v jednom supermarkete v Piešťanoch nasadiť respirátory, nechceli opustiť priestor a blokovali ostatným nakupujúcim prístup k pokladnici, zasahovala polícia.

AKTUÁLNE Policajný zásah v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reprofoto / Facebook - J.H.)

Privolali ju zamestnanci a súkromná bezpečnostná služba, ktorí nedokázali situáciu s nimi vyriešiť. Pri zásahu musela polícia použiť aj donucovacie prostriedky. Podporu polícii vyjadril aj premiér Eduard Heger a minister vnútra Roman Mikulec (obaja OĽANO).

 

Viac o téme: SupermarketIncidentObvineniaPolícia Piešťany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu