Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

PRVÝ INCIDENT! Otvorenie novej stanice sa nezaobišlo bez problému: V akcii aj Vallo a Chren

Otvorenie novej autobusovej stanice Nivy Zobraziť galériu (2)
Otvorenie novej autobusovej stanice Nivy (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Veľkolepé otvorenie novej autobusovej stanice v Bratislave je za nami. Mlynské Nivy odo dnes obsluhujú cestujúcich v novom, veľkolepom a reprezentatívnom stánku, ktorý vyrástol na základoch starej, pôvodnej stanice. Veľké ceremónie sa však nezaobišli bez incidentu.

Na svedomí ho má paradoxne až príliš nové a čisté vybavenie stanice. Sklá na vstupných dverách boli totiž až také čisté a naleštené, že to pôsobilo dojmom, ako by tam ani žiadne neboli. To sa stalo osudným aj jednej z cestujúcich, ktorá sa na stanici ponáhľala a v domnení, že má pred sebou prázdny priestor, v plnej sile narazila do zatvorených dverí.

PRVÝ INCIDENT! Otvorenie novej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Martin Chren - starosta Ružinova)

Ženu museli ratovať aj najvyšší predstavitelia mesta, primátor Matúš Vallo a starosta mestskej časti Ružinov Martin Chren. "Keď sme odchádzali z tlačovej besedy, všimol som si na zemi staršiu pani. Hneď som k nej priskočil ratovať ju, pár sekúnd za mnou aj Matúš Vallo. Pani prechádzala cez veľké otočné dvere, ktoré boli od novoty ešte také čisté, že si nevšimla sklo, narazila a spadla na zem. Našťastie všetko dobre skončilo," uviedol k incidentu Chren.

Viac o téme: IncidentMlynské NivyMartin ChrenMatúš ValloNová stanica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu