Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

ŠOK na diaľnici D2: Desivé FOTO, vodička s autom narazila pod stojaci kamión, záchranári už boli bezmocní!

Na tieto zábery sa ťažko pozerá. Zobraziť galériu (2)
Na tieto zábery sa ťažko pozerá. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA/LOZORNO - To, čo sa v priebehu dnešnej soboty na slovenských cestách sa dá len ťažko popísať, no za uplynulých pár sobotných hodín je tu už druhá mimoriadne tragická dopravná nehoda. Tentokrát sa odohrala na západe Slovenska, kde pri Lozorne vletelo osobné auto rovno pod kamión. Žena a mladý chlapec nemali, bohužiaľ, žiadnu šancu na prežitie.

Aktualizované 19:45

Diaľnica D2 je po sobotnej rannej nehode auta s kamiónom úplne prejazdná. Informujú o tom bratislavskí policajti na sociálnej sieti. Dodali, že vyšetrujú presné príčiny a okolnosti, za ktorých k tragickej nehode došlo.

Dopravní policajti mali dnes skutočne čo robiť, pretože nadránom sa stala na diaľnici D2 mimoriadne závažná dopravná nehoda. "Dopravní policajti boli dnes krátko po 08.30h vyslaní k dopravnej nehode, ku ktorej došlo na diaľnici D2 v smere z Lozorna do Malaciek na 41km," popisujú policajti nepríjemnú situáciu.

Vletela pod stojací kamión

"Podľa doterajších informácií 43-ročná vodička vozidla Nissan Micra z doposiaľ presne nezistených príčin narazila do zadnej časti kamióna, ktorý bol odstavený na krajnici," píše sa v tlačovej správe.

ŠOK na diaľnici D2:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Nemali šancu prežiť

Bohužiaľ, táto nehoda sa skončila tragicky a aj keď na miesto priletel záchranársky vrtuľník, vodičke a mladému chlapcovi už nedokázali pomôcť. "Vodička vozidla Nissan ako aj jej spolujazdec zraneniam na mieste nehody podľahli. Uvedený úsek diaľnice je v súvislosti s odstraňovaním následkov tejto nehody ako aj z dôvodu jej dokumentovania momentálne uzavretý. Odklon dopravy je vedený cez Lozorno. Vodičov v tejto súvislosti vyzývame, aby sa tomuto úseku vyhli a na prejazd využili alternatívnu trasu," upozorňuje polícia ostatných vodičov.

Podobným spôsobom opisujú tragickú nehodu aj leteckí záchranári z Air - Transport Europe. "Dnes ráno pristával záchranársky vrtuľník na diaľnici D2 pri Lozorne. Hasiči museli obe osoby spod zakliesneného kamióna vyslobodiť. 43-ročná žena a 15-ročný chlapec, žiaľ, utrpeli zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom a na mieste im podľahli. Lekár konštatoval už len úmrtie. Záchranársky vrtuľník sa na svoju základňu vrátil prázdny," popisujú dnešnú smutnú udalosť záchranári. 

Viac o téme: NehodaAutoKamiónDiaľnicaVrtuľník MalackyD2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu