Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Po Bratislave sa preháňal ďalší mladý pretekár (23): Na päťdesiatke išiel viac ako stovkou

Vodič za prekročenú rýchlosť dostal pokutu 600 eur
Vodič za prekročenú rýchlosť dostal pokutu 600 eur (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Dvadsaťtriročný vodič dostal 600-eurovú pokutu za prekročenie maximálnej povolenej rýchlosti. Na Rožňavskej ceste v smere do centra Bratislavy šiel namiesto 50 kilometrov za hodinu rýchlosťou 112 kilometrov za hodinu. Informovala o tom bratislavská polícia na sociálnej sieti. Polícia zároveň upozorňuje na zvyšovanie rizika dopravnej nehody pri vysokej jazdnej rýchlosti a vyzýva na zodpovednosť.

"Bratislavskí dopravní policajti neustále dohliadajú na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Na toto pravdepodobne nemyslel 23–ročný ukrajinský vodič osobného motorového vozidla, ktorý na Rožňavskej ulici v smere do centra, kde je najvyššia dovolená rýchlosť 50 kilometrov za hodinu, prechádzal rýchlosťou 112 kilometrov za hodinu," priblížila polícia. Dodala, že vodič pokutu vo výške 600 eur na mieste zaplatil.

Polícia upozorňuje vodičov

"Prekračovanie dovolenej rýchlosti je jeden z najväčších postrachov bezpečnosti na cestách, pretože prudko zvyšuje riziko dopravnej nehody," upozornila v tejto súvislosti polícia. Vodičov vyzvala na zodpovedné správanie nielen voči sebe, ale aj voči ostatným účastníkom cestnej premávky.

Viac o téme: VodičRýchlosťMladíkPolícia Pokuta Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu