Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Sexi ženy v politike!

Magdaléna Králová Zobraziť galériu (5)
Magdaléna Králová

BRATISLAVA - Krásavice ministra Mikolaja sú dôkazom toho, že aj v politike sa sem-tam nájdu krásky, ktoré okúzľujú peknou tváričkou a sexi krivkami. Pozornosť pútajú političky, úradníčky na ministerstvách, hovorkyne či asistentky. Nový Čas predstavuje niektoré z nich.

Magdaléna Králová
Z nenápadnej trénerky aerobiku sa vykľula po Mečiarovom boku najsexi hovorkyňa politickej strany. Jej vyšportované telo či zvodné oblečenie zapôsobili aj na exministra pôdohospodárstva Miroslava Jureňu, ktorému najskôr robila hovorkyňu a dnes je jednou z najpríťažlivejších asistentiek v našom parlamente.
Sexi ženy v politike!
Zobraziť galériu (5)
Silvia Glendová
Toto útle žieňa sa pohybuje roky po boku premiéra Roberta Fica. Je jeho „ústami“ a starostlivo mu stráži mediálne výstupy. Potrpí si na vzhľad, pravidelne cvičí, chodí do sauny či solária. Nemá však šťastie a zrejme ani čas na chlapov. Stroskotali jej už dva veľké vzťahy.
Sexi ženy v politike!
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Nový Čas)
Katarína Cibulková
Úspešná advokátka sa prebojovala do parlamentu ako Dzurindova favoritka na kandidátke SDKÚ. Dnes je oživením prevažne mužského kolektívu v poslaneckých laviciach. Potrpí si na štýlové oblečenie, fajnové kabelky a sexi topánky. Okrem starostlivo upraveného zovňajšku očaruje kolegov aj politickou intuíciou.
Sexi ženy v politike!
Zobraziť galériu (5)
Monika Flašíková-Beňová
Atraktívna brunetka v politike začínala po boku Roberta Fica a teraz je ozdobou Európskeho parlamentu. Monika Flašíková-Beňová má za sebou rozvod a pred dvoma rokmi sa vydala za podnikateľa Fedora Flašíka, ktorého spoznala cez stranu Smer. Mnohé ženy jej závidia nielen kariéru a šarm, ale aj hriešne drahý šatník.
Sexi ženy v politike!
Zobraziť galériu (5)
Hilda Gajdošová
Silná žena, ktorá kedysi mala rozhodujúce slovo v Slovenskom rozhlase. Dnes šéfuje sekcii ekonomiky na ministerstve kultúry. Nedávno obleteli internet jej profesionálne fotografi e, na ktorých hádzala sexi pózy. Vyjadrila sa, že došlo k ich zneužitiu. V každom prípade to na fotkách úradníčke „sekne“.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu