Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Emotívne VIDEO z lôžka! Nezaočkovaný Tibor odkázaný na kyslík: Keby som vedel vrátiť čas

(Zdroj: Facebook/ Univerzitná nemocnica Bratislava)

BRATISLAVA - Beriem to ako veľkú, zásadnú chybu, že som nebol očkovaný. Keby sa dal vrátiť čas, okamžite sa očkujem. To sú slová 29-ročného Tibora. Očkovanie proti koronavírusu odkladal, nakazil sa a skončil hospitalizovaný na Infekčnej klinike na Kramároch.

Nepatril k žiadnym antivaxerom, očkovanie však nebral veľmi vážne, lebo ako sám hovorí, necestoval. Dnes Tibor potrebuje kyslík, aby sa mohol vôbec nadýchnuť. To, že nebol zaočkovaný označil za zásadnú chybu. Verí však, že liečba zaberie a čoskoro pôjde domov. Na jeho prípad poukázala Univerzitná nemocnica Bratislava.

Spoveď pacienta odkázaného na kyslík: Nezaočkovanie sa bola zásadná chyba! (Zdroj: Univerzitná nemocnica Bratislava)

Vôbec k nemu však nemuselo prísť. "Ako sám hovorí vo videu, očkovanie odkladal, pretože to nebral až tak vážne. Teraz vie, že spravil chybu a jeho váhanie ho takmer stálo život. Vyzýva všetkých čo sa ešte nezaočkovali, aby tak urobili. Sám by najradšej vrátil čas… Tiborovi veľmi držíme palce," uviedla nemocnica.

Ich zdravotníci mu tento boj pomáhajú vyhrať a spolu s ním odkazujú všetkým čo váhajú s očkovaním, aby sa zaočkovali čo najskôr. Môžu tak totiž podľa nich zachrániť život sebe aj ostatným.

 

 

Viac o téme: PacientOčkovanieKoronavírusUniverzitná nemocnica BratislavaCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu