Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

EXKLUZÍVNE FOTO kajúcnika Suchobu: V Prahe si bol obzerať luxusné tátoše

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Tip čitateľa)

PRAHA - Kontroverzný slovenský podnikateľ Michal Suchoba čelí obvineniu z korupčného skutku, no zdá sa, že si s tým príliš hlavu neláme. V piatok si totiž odskočil do Prahy na jednu automobilovú akciu, kde si so záujmom prezeral luxusné tátoše.

Advokáti obvinených v kauze Mýtnik prišli na Prezídium policajného zboru, kde vypočúvajú ich klientov (Zdroj: Topky/ Vlado Anjel)

Včera sa v Prahe konalo predstavenie nového modelu automobilky Ferrari. Na akcii určenej pre solventnejšiu klientelu sa prekvapivo objavil aj Michal Suchoba - podnikateľ, ktorý figuruje vo viacerých kauzách. Kochal sa pohľadom na luxusné automobily, akoby sa nechumelilo a jemu nehrozil v prípade uznania viny nepodmienečný trest. 

EXKLUZÍVNE FOTO kajúcnika Suchobu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Keš pre expremiéra: 150-tisíc v krabici od luxusného šampanského! Pelle ďakuje, mal odkázať Výboh Suchobovi

Kajúcnik Suchoba je spolu s ďalšími ôsmimi osobami obvinený v kauze Mýtnik III. zo zločinu prijímania úplatku. Okrem toho sa mal objaviť aj v Kočnerovej Threeme ako človek, ktorý vybavuje "všimné" pre daniarov. Bol na neho vydaný medzinárodný zatykač, no Interpol ho po pár dňoch vypátral. Nakoniec sa Suchoba sám vrátil zo Spojených arabských emirátov na Slovensko. 

Viac o téme: MýtnikMichal SuchobaKajúcnik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu