Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Minister zdravotníctva Lengvarský súťažil v relácii Duel: Neuveríte, na akej otázke pohorel

Lengvarský si vyskúšal Duel Zobraziť galériu (2)
Lengvarský si vyskúšal Duel (Zdroj: Youtube/RTVS/GLE-TR-122b Poker)

BRATISLAVA - Vladimír Lengvarský ako šéf rezortu zdravotníctva zastáva v súvislosti s prebiehajúcou pandémiou koronavírusu jeden z najdôležitejších ministerských postov. Zrejme ste ale nevedeli, že je okrem toho aj dosť súťaživý. V minulosti sa totiž objavil vo vedomostnej relácii Duel!

Šéf Hlasu Peter Pellegrini kritizuje Lengvarského novelu, vláda podľa neho pretláča možnosť vytvoriť dve kategórie občanov (Zdroj: Topky/Maarty)

Mnohí diváci relácie Duel, ktorú vysiela verejnoprávna RTVS, zostali v piatok zrejme poriadne prekvapení. V repríze odvysielanej v podvečerných hodinách sa totiž objavil súčasný minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský. Diel bol nakrútený v roku 2019, keď ešte nezastával žiadnu verejnú funkciu, a teda nebol verejne známy. 

VIDEO Minister zdravotníctva Lengvarský
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/GLE-TR-122b Poker)

Lengvarský na začiatku prezradil, že k jeho záľubám patrí dobrá kniha, film či beh, ktorému sa venuje pravidelne. Dokonca priznal, že zabehol aj maratón. Počas súťaže sa mu celkom darilo, pred koncom dokonca viedol. No potom dostal otázku z kategórie "choroby", ktorú, paradoxne, nezodpovedal správne, a tak nakoniec vyhrala jeho súperka Ingrid. Napriek tomu, že Lengvarský zaznamenal v konečnom súčte omnoho viac správnych odpovedí. 

Viac o téme: DuelVladimír Lengvarský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu