Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Makó usvedčuje vysokopostavených ľudí! ŠOKUJÚCE vyjadrenie o bývalom premiérovi: Dával mi príkazy

Ľudovít Makó
Ľudovít Makó (Zdroj: Topky/Maarty)

PEZINOK - Najznámejší "kajúcnik" Ľudovít Makó aktuálne vypovedá vo viacerých kauzách, v ktorých figurujú vysokopostavení ľudia. Vo štvrtok vypovedal v prípade, v ktorom je obvinený bývalý špeciálny prokurátor Dušan Kováčik. Dnes išiel o budovu ďalej a vypovedá v kauze Judáš. Bez povšimnutia však neostal ani bývalý trojnásobný premiér Robert Fico.

Ľudovít Makó na Špecializvanom trestnom súde vypovedal k Dušanovi Kováčikovi

archívne video

Na Špecializovaný trestný súd v Pezinku prišiel vypovedať Ľudovít Makó (Zdroj: Topky/Maarty)

Už pred svedeckou výpoveďou v prípade obžalovaného Dušana Kováčika, Máko reagoval na vyjadrenia expremiéra Roberta Fica. Fico tvrdí, že Makó vypovedá na zákazku polície a je "univerzálny kajúcnik". Makó novinárom povedal, že šíri klamstvá a hoaxy. 

BOŽIE MLYNY Vypovedal Makó aj exprokurátorka: Úplatok za Kudličku! Kováčik hovoril o nezákonnom výsluchu

"Povedal som si, že nikdy sa nebudem reagovať na túto osobu, ale teda vyjadrím sa. Ak som nedôveryhodný svedok alebo človek, tak za otázku stojí, prečo sa so mnou minulý rok v lete stretával a zadával mi úlohy," povedal Makó dnes s tým, že Fico od neho požadoval aj nejaké informácie. Bližšie tieto vyjadrenia komentovať nechcel, pretože údajne o tom vypovedal v inom prípade. Makó ešte dodal, že s Robertom Ficom sa stretával aj vtedy, keď bol predsedom vlády. Informáciu priniesol DenníkN.

Fico reagoval na súd s Kováčikom

Fico sa vyjadril prostredníctvom videa na sociálnej sieti, kde už v úvode hovorí, že sa pôvodne nechcel vyjadrovať k "inkvizičnému súdnemu procesu" Kováčika. "Keď vidím, čo sa dnes deje a aké informácie vychádzajú na povrch, musím povedať, že nejde o obyčajný spravodlivý proces, ale o obyčajnú paródiu," povedal šéf Smeru.

Ficovi dvíha tlak dnešné pojednávanie s Kováčikom v Pezinku: VIDEO Je to paródia a mám na to tri dôvody!

Fico odmieta, že by sa stretával s Makóom

Predseda opozičnej strany Smer-SD a poslanec Národnej rady SR Robert Fico odmieta, že by sa stretával s bývalým šéfom Kriminálneho úradu finančnej správy Ľudovítom Makóom.  Poprel tak piatkové slová Makóa, ktorý uviedol, že sa vlani stretávali a Fico mu zadával rôzne úlohy. Stanovisko poskytol hovorca Smeru Ján Mažgút.

"Robert Fico ako predseda vlády nemal žiaden dôvod stretávať sa a ani sa nestretával s Ľudovítom Makóom. Skúste si sami položiť otázku, aké úlohy mohol od Ľudovíta Makóa ako súkromnej osoby chcieť Robert Fico z pozície opozičného politika," skonštatoval hovorca.

Viac o téme: SúdyRobert FicoPezinokJudᚼudovít Makó
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu