Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nočný HOROR v Rači! Michal (47) chcel spiacu ženu zabiť petangovou guľou: Hrozí mu doživotie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Štyridsaťsedemročný Michal má na krku obvinenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu. Podľa polície za dverami bytu v bratislavskej Rači napadol spiacu staršiu ženu - s petangovou guľou ju udrel do hlavy, pričom jej chcel uštedriť aj ďalší úder.

Horor za dverami jedného z bytov v bratislavskej mestskej časti Rača sa odohral v pondelok (7. júna) pred jednou v noci. Doterajšie informácie polície hovoria o tom, že Michal mal pristúpiť k posteli, na ktorej spala 69-ročná žena. Nasledoval útok. „S petangovou guľou, ktorú držal v ruke, ju udrel do spánkovej oblasti hlavy, pričom sa chcel opätovne pokúsiť o ďalší úder guľou. Nakoľko sa na následky úderu žena zobudila, od svojho konania upustil,“ opísali ochrancovia zákona.

Obrovská rana zobudila v noci Bratislavčanov: FOTO Totálna spúšť na mieste činu! Nové informácie od polície

Na miesto dorazili privolaní policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky, ktorí agresora zadržali. Zranená žena skončila v nemocnici. „Žena utrpela okrem psychickej traumy aj zranenia, ktoré si vyžiadali jej prevoz do jednej z nemocníc. Muža policajti eskortovali na policajné oddelenie, kde s ním boli vykonané potrebné úkony v zmysle zákona. Po ich vykonaní bol umiestnený v cele policajného zaistenia,“ priblížili zástupcovia zákona.

Nočný HOROR v Rači!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Michal už čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu. V prípade preukázania viny pred súdom mu hrozí až doživotný trest za mrežami. „Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície krajského riaditeľstva PZ v Bratislave v tejto súvislosti spracoval aj podnet k návrhu na vzatie obvineného muža do väzby,“ dodali policajti.

Viac o téme: MužVraždaPokusPolícia Obvinenie Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu