Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Za ľudí je na pokraji rozpadu: FOTO Šeligu humor neopúšťa! Takto naháňa politické body

(Zdroj: Topky/ Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalý podpredseda parlamentu Juraj Šeliga si poriadne zavaril, keď ho nafotili v čase zákazu vychádzania v známom bratislavskom podniku. Jeho strana je aktuálne na pokraji rozpadu, no mladého politika humor neopúšťa.

Žitňanská a Šeliga pre škandál nočného popíjania končia vo svojich pozíciách v parlamente (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Mladý Juraj Šeliga vzbudzuje záujem od svojho vstupu do politiky. Spôsobené to je aj tým, že sme ho nachytali s jeho straníckou kolegyňou Janou Žitňanskou, s ktorou neskôr porušili zákaz vychádzania v jednom z bratislavských podnikov. 

NOČNÝ ŽÚR Šeligu a Žitňanskej: Dostane podnik pokutu? Majiteľ problém nevidí, obhajoba Kordu

Aktuálne je strana Za ľudí, ktorej je Šeliga členom, na pokraji rozpadu. Zdá sa, že väčšina členov nie je spokojná s vedením Veroniky Remišovej. No aj napriek tomu, Šeligu humor neopúšťa. Na sociálnej sieti zverejnil fotografiu veľmi podobnú tej, akú dávnejšie urobil predseda Hlasu Peter Pellegrini. 

"Pelle s krovinorezom robí cez 20%, tak reku skúsim," napísal Šeliga k fotografii, ku ktorej pridal aj "hešteg" so známym výrokom Roberta Fica. 

Juraj Šeliga sa 5. mája 2021 vzdal postu podpredsedu NR SR. Stalo sa tak po tom, ako bol na základe fotografií týždenníka Plus 7 dní usvedčený z porušenia protiepidemiologických opatrení. Bez rúška a v čase zákazu vychádzania a zákazu konzumácie v interiéri sa zdržiaval v bratislavskom bare Klub pod lampou, ktorá patrí novinárovi Štefanovi Hríbovi.

V reštaurácii bol spoločne s poslankyňou NR SR Janou Žitňanskou a bratislavským županom Jurajom Drobom. Juraj Šeliga patril k výrazným propagátorom prísnych epidemiologických opatrení. V septembri 2020 podal podnet na Úrad verejného zdravotníctva a Okresný úrad v Bratislave na poslanca Mariana Kotlebu za to, že si v diskusnej relácii RTVS odmietol nasadiť rúško.

Viac o téme: HumorPeter PellegriniJuraj ŠeligaZa ľudí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu