Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Po tragédii vo výťahu zomrela aj ťažko zranená mamička (†25): Polícia prípad intenzívne vyšetruje

Tragédia v Bratislave Zobraziť galériu (4)
Tragédia v Bratislave (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Smutná správa! Mladá mamička, ktorá po zaseknutí sa výťahu prišla o svojho trojtýždňového syna, zomrela v nemocnici. Polícia ešte nezistila, čo bolo príčinou zaseknutia výťahu.

Tragédia v Bratislave! V zaseknutom výťahu zomrelo batoľa, žena je ťažko zranená (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Tragédia v jednom z bratislavských panelákov otriasla Slovenskom. Mladej žene s batoľaťom sa stala osudnou jazda vo výťahu. „Dnes v čase o 15.45 h sme prijali oznámenie o zaseknutí osôb vo výťahu v jednom z obytných domov na Legionárskej ulici v Bratislave. V dôsledku tejto tragickej udalosti malo dôjsť k úmrtiu maloletého dieťaťa a k ťažkým zraneniam ženy,“ spresnila v nedeľu krajská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

Po tragédii vo výťahu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Ženu s ťažkými zraneniami transportovali do nemocnice. Portál Tvnoviny.sk dnes, bohužiaľ, informoval, že svoj boj o život prehrala. Údajne mala mnohopočetné zranenia hlavy, tiež hrudníka.

Po tragédii vo výťahu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Čo sa stalo?

Doteraz nie je jasné, čo sa v deň tragédie vlastne odohralo. Hasiči spresnili, že po ich príchode bola medzi výťahom a výťahovou šachtou zaseknutá osoba, pričom vo výťahu sa nachádzalo zranené batoľa, ktoré odovzdali do starostlivosti záchranárov. Nešťastiu malo predchádzať rozbehnutie výťahu aj napriek tomu, že dvere neboli zavreté.  

„Bratislavská polícia na prípade intenzívne pracuje. Vzhľadom na citlivosť danej veci nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie,“ dodala polícia.

Viac o téme: BratislavaPolíciaDieťaŽenaSmrťVýťahZaseknutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu