Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vyšetrovanie nešťastia vo výťahu: Polícia na prípade intenzívne pracuje, začala trestné stíhanie

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Vyšetrovateľ prvého bratislavského okresu začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia v súvislosti so smrťou dieťaťa po zaseknutí sa výťahu. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

"Bratislavská polícia na prípade intenzívne pracuje. Vzhľadom na citlivosť danej veci nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie," dodala polícia. Nešťastie sa odohralo v nedeľu (9. 5.) na Legionárskej ulici v Bratislave, kde po zaseknutí sa výťahu zomrelo batoľa. Žena s ťažkými zraneniami bola prevezená do nemocnice.

Tragédia v Bratislave! V zaseknutom výťahu zomrelo batoľa, žena je ťažko zranená (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Čo sa stalo? 

Polícia prijala oznámenie o zaseknutí osôb vo výťahu v jednom z obytných domov na Legionárskej ulici v Bratislave v nedeľu o 15:45. V dôsledku tejto tragickej udalosti malo dôjsť k úmrtiu maloletého dieťaťa a k ťažkým zraneniam ženy, ktorá bola prevezená do nemocnice.  Hasiči spresnili, že po ich príchode bola medzi výťahom a výťahovou šachtou zaseknutá osoba, pričom vo výťahu sa nachádzalo zranené batoľa, ktoré odovzdali do starostlivosti záchranárov.

Tragédia v Bratislave! VIDEO V zaseknutom výťahu zomrelo bábätko, matka bojuje o život

Vyšetrovanie nešťastia vo výťahu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

"Hasiči osobu z priestoru vyslobodili a spolu s posádkou záchrannej zdravotnej služby začali s okamžitou resuscitáciou, ktorá bola úspešná a osobu sa podarilo oživiť. Následne bola prevezená do nemocnice. Batoľa sa aj napriek veľkej snahe zasahujúcich zložiek oživiť nepodarilo," ozrejmila Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

Viac o téme: VýťahDieťaNešťastieúmrtiePolícia Trestné stíhanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu