Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

AKTUÁLNE Hasiči majú plné ruky práce: Zasahujú pri požiari lode v Bratislave aj nehode v Budmericiach

Ide o požiar vnútorného vybavenia starej rozoberanej lode – nepoužívaného remorkéra Lipno vytiahnutého na breh. Zobraziť galériu (4)
Ide o požiar vnútorného vybavenia starej rozoberanej lode – nepoužívaného remorkéra Lipno vytiahnutého na breh. (Zdroj: HaZZ)

BRATISLAVA - Hasiči v sobotu doobeda zasahujú pri požiari lode v lodenici vo Vlčom hrdle v Bratislave. Ide o požiar vnútorného vybavenia starej rozoberanej lode – nepoužívaného remorkéra Lipno vytiahnutého na breh.

Informovali o tom z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave. "Hasičom sa pred malou chvíľou podarilo požiar lokalizovať, aby sa ďalej nešíril. Z miesta zásahu nie sú v súčasnosti nahlásené žiadne zranené ani usmrtené osoby. Zásah je sťažený zlým prístupom k požiarovisku, vo vnútri lode hasiči pomocou termokamery namerali viac ako 700 stupňov Celzia," uviedli z riaditeľstva.

Ide o požiar vnútorného
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: HaZZ)

Pri dopravnej nehode v Budmericiach sa auto prevrátilo na strechu

Osobný automobil sa v sobotu ráno prevrátil na strechu pri dopravnej nehode v Budmericiach (okres Pezinok). Nikto sa nezranil. Informovali o tom z oddelenia operačného riadenia a integrovaného záchranného systému Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

„Hasiči sa momentálne snažia vozidlo prevrátiť na kolesá a následne očistia vozovku,“ spresnili hasiči s tým, že cesta tretej triedy smerom na Štefanovú bola v dôsledku nehody prejazdná s obmedzením.

Viac o téme: LoďPožiarHasičiZásahBratislavaVlčie hrdlo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu