Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Britská mutácia KORONAVÍRUSU zasiahla aj rodinu europoslanca Polláka: Slová plné strachu o deťoch!

Peter Pollák (ilustračné foto) Zobraziť galériu (3)
Peter Pollák (ilustračné foto) (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRUSEL – Mutácia nového koronavírusu z Británie sa nevyhla ani rodine Pollákovcov. Ako prvá sa ňou infikovala europoslancova dcéra, následne boli pozitívne testované jeho ďalšie dve deti.

Europoslanec za OĽANO Peter Pollák sa v nedeľu na sociálnej sieti podelil o nepríjemné chvíle. Jeho dcéra sa infikovala britskou mutáciou nového koronavírusu. Podľa politika ju chytila v škôlke. „Moja najmenšia princezná sa pred 13 dňami v škôlke nakazila britskou mutáciou covidu-19,“ uviedol.

VIDEO Mrazivý pohľad do bratislavskej nemocnice: Situácia na JIS v červenej COVID zóne

Mrazivý pohľad do bratislavskej nemocnice: Situácia na JIS v červenej COVID zóne (Zdroj: TASR/Michal Svítok)

Našťastie, zdravotný stav dievčatka sa už zlepšil. „Náš malý miláčik zabojoval a po pár dňoch piskľavého kašlania sprevádzaného teplotami je vďakabohu v poriadku,“ napísal Pollák s tým, že celá rodina počas pondelka absolvuje PCR test. „Dúfam, že sme zákernú pliagu nedostali aj my,“ dodal.

Ako sa však ukázalo, vírus ostal v rodine. „Po našej najmenšej, ktorá sa nakazila v škôlke, sú pozitívne ďalšie naše dve deti. My, dospelí, sme negatívni. Verím, že čoskoro tento vírus  z nášho domu vyženieme,“ napísal Pollák dnes krátko pred pol deviatou večer.  

Politik vyzval ľudí, aby naďalej zostali opatrní. „Napriek tomu, že sa v posledných dňoch situácia na Slovensku zlepšuje, buďte ostražití! Dávajte si, priatelia, pozor, nie je to obyčajná chrípka,“ zdôraznil.

Pod prvým Pollákovým statusom na facebooku sa objavil komentár, prečo nie sú v karanténe. „Samozrejme, sme v karanténe,“ odvetil europoslanec a doplnil, že snímka je z minulého roka.

Britská mutácia KORONAVÍRUSU zasiahla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Peter Pollák)

Britská mutácia KORONAVÍRUSU zasiahla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Peter Pollák)

 

Viac o téme: NákazaPeter PollákCovid-19Kronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu