Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

NAKA pátra po mužovi z mafiánskych zoznamov: Je známy aj z FOTO s Borisom Kollárom!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Podnikateľ Zoroslav Kollár má na krku už tretie závažné obvinenie. Spolu s ním je v prípade obvinený aj kajúcnik Ľudovít Makó, ale aj známy muž bratislavského podsvetia Tomáš Rajecký. Práve po poslednom menovanom pátra polícia.

Polícia po neúspešnom zadržaní Tomáša Rajeckého. Obvinený je z korupcie (Zdroj: Topky.sk)

O ďalšom obvinení Zoroslava Kollára informoval portál noviny.sk. Podľa neho má byť podnikateľ obvinený zo závažnej trestnej činnosti. V prípade je obvinený aj kajúcnik Ľudovít Makó, ktorý usvedčuje v trestných veciach viacerých vysokopostavených ľudí. Tretím obvineným je Tomáš Rajecký. Ten je známy z bratislavského podsvetia a vyskytol sa aj na tzv. mafiánskych zoznamoch v skupine piťovcov. Polícia len pred malou chvíľou zverejnila, že po ňom pátra. Okrem Rajeckého žiada o pomoc s pátraním aj po ďalšom mužovi. 

Kollárova povesť je v troskách, dobehli ho mafiánske styky: FOTO dovolenky s bossom podsvetia!

"Národná kriminálna agentúra žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po dvoch obvinených z korupcie. Doposiaľ vykonanými previerkami a opatreniami sa hľadané osoby nepodarilo vypátrať," uvádzajú policajti. "Akékoľvek informácie, ktoré môžu pomôcť k vypátraniu, môžu ľudia poskytnúť polícii na bezplatnom telefónnom čísle 158," vyzýva polícia. 

EKONOMICKÍ PODVODNÍCI? MIMORIADNE PÁTRANIE PO MUŽOCH NA ÚTEKU Národná kriminálna agentúra žiada verejnosť o pomoc pri...

Uverejnil používateľ Polícia Slovenskej republiky Pondelok 22. marca 2021

Kto je Tomáš Rajecký?

Tomáš Rajecký je známy v bratislavskom podsvetí. Objavil sa aj na fotografii s predsedom parlamentu Borisom Kollárom. Rajecký sa taktiež spomína pri Marianovi Kočnerovi aj v políciou zaistenej komunikácii Threema. Kočnerovi v nej Rajecký písal, že by sa mal pripraviť na útek zo Slovenska.

NAKA pátra po mužovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: topky)

Viac o téme: PátraniePolícia Obvinenie Tomáš RajeckýĽudovít MakóZoroslav Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu