Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Polícia obvinila dvoch mužov z obcí Pichne a Klenová: Minulý rok vykradli maringotku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

SNINA - Za krádež motorovej nafty a reťazí v obci Ladomírov, časti Mečov, hrozí dvom obvineným mužom v prípade dokázania viny dvojročné väzenie. Ako v utorok informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, k udalosti došlo na prelome mesiaca august a september minulého roka.

"Páchatelia prerezali visiaci zámok na mreži, ktorá chránila vstupné dvere do odstavenej a uzamknutej maringotky. Rozbili sklo na dverách a cez otvor vošli dnu. Odniesli spolu 100 litrov motorovej nafty v dvoch 50 litrových kanistroch a dva reťaze na kolesá lesného kolesového traktora. Pre miestny lesohospodársky majetok vznikla škoda krádežou majetku vo výške najmenej 900 eur a škoda poškodením majetku vo výške najmenej 30 eur," uviedla Ligdayová.

Polícia v Snine na základe vyšetrovania a získanej dôkaznej situácie podľa jej slov obvinila z prečinu krádeže 18-ročného muža z obce Pichne a 21-ročného muža z obce Klenová. "Ak sa obvineným, ktorí sú momentálne stíhaní na slobode vina preukáže, hrozí im až dvojročné väzenie," dodala Ligdayová.

Viac o téme: KrádežPolícia Obvinenie SlovenskoLadomírov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu