Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zlodeji si poriadne zavarili: Vykradli hrob rómskeho vajdu!

Cintorín na ulici Terézie Vansovej v Trnave (Ilustačné foto)
Cintorín na ulici Terézie Vansovej v Trnave (Ilustačné foto) (Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj)

TRNAVA – Na trnavskom cintoríne úradovali zlodeji. Policajti predpokladajú, že hrobku rómskeho vajdu otváralo naraz niekoľko osôb. Ak ste videli ste pohyb podozrivých osôb v okolí hrobky, oznámte to polícii.

Trnavskí policajti boli v utorok privolaní k hrobke rómskeho vajdu na cintorín v Trnave. Ako uviedla krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, muži zákona už miesto zdokumentovali a u pozostalých preveria, či a v akom rozsahu mohlo prísť aj ku krádeži predmetov z hrobového miesta.

VIDEO Pozrite sa, ako rýchlo vykradol mladík auto! Dávajte si pozor na takéto TRIKY zlodejov

„Predmetom vyšetrovania je zistiť nielen rozsah spôsobených škôd na pomníku a príp. krádeži, ale zistiť najmä totožnosť osôb,“ priblížila Linkešová. „Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre prečin hanobenia miesta posledného odpočinku,“ dodala.

Polícia, ktorá vzhľadom na hmotnosť platne predpokladá, že hrobku otváralo naraz viacero osôb, sa obracia aj na občanov. „Ak ste v poslednej dobe navštívili mestský cintorín na Ul. Terézie Vansovej v Trnave, a videli ste pohyb podozrivých osôb v okolí hrobky, všetky informácie nám môžete oznámiť na číslo 158 alebo nám poslať súkromnú správu na facebook Polícia SR - Trnavský kraj,“ doplnila policajná hovorkyňa.  

Viac o téme: TrnavaHrobkaCintorínKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu