Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nehoda, ktorá šokovala Košice! FOTO Chodkyňu odhodilo 30 metrov od nárazu, mrazivé skutočnosti

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Polícia SR - KE)

KOŠICE - Tragédia, ku ktorej došlo v nedeľu večer v obci Čečejovce na východe Slovenska, šokovala okolie. O život prišla 56-ročná žena. Zachytilo ju auto a následky sú skutočne mrazivé. Rozhodne nie sú pre slabé povahy. Prípadom sa už zaoberá polícia.

Ako informovala polícia 30-ročný vodič z okresu Košice-okolie na vozidle VW Golf pravdepodobne z dôvodu rýchlej jazdy, nevenovaniu sa plne vedeniu vozidla a nesledovaniu situácie v cestnej premávke zachytil 56–ročnú ženu, ktorá cez cestu prechádzala bez ochranných reflexných prvkov a mimo priechodu pre chodcov.

Kombinácia okolností je už na počutie nebezpečná. V osudný večer sa na cestách na východe Slovenska navyše poriadne šmýkalo. Následky boli napokon mimoriadne tragické.

Nehoda, ktorá šokovala Košice!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia SR - KE)

"Po zrážke následne vodič prednou časťou narazil do zábradlia ponad miestny potok. Žena pri nehode utrpela zranenia nezlučiteľné so životom. Vodič, u ktorého požitie alkoholických nápojov pred jazdou zistené nebolo utrpel ťažké zranenia. Policajný vyšetrovateľ začal v súvislosti s uvedenou udalosťou trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania," uviedla košická polícia.

Nehoda, ktorá šokovala Košice!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia SR - KE)

Televízia JOJ priblížila, že telo ženy odhodilo približne 30 metrov od nehody. Nemala šancu prežiť. Náraz mal byť taký silný, že chodkyňu ani spočiatku nebolo možné identifikovať. Vodič skončil v nemocnici so zraneniami hlavy.

Polícia v súvislosti s tragédiou upozornila na dôležitosť používania reflexných prvkov. "Buďte opatrní, vstupujte na vozovku, až keď sa presvedčíte, že môžete bezpečne prejsť na druhú stranu! Polícia dôrazne vyzýva všetkých účastníkov cestnej premávky, aby svoju jazdu prispôsobili aktuálnym poveternostným podmienkam," doplnili ochrancovia zákona s tým, že dážď a poľadovicu v nedeľu večer evidovali na viacerých úsekoch ciest Košického kraja.

Viac o téme: NehodaSmrťKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu