Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Frajerina na Oravskej priehrade?! FOTO Auto skončilo pod ľadom, polícia už našla len dieru

Tento obrázok koloval na sociálnej sieti.
Tento obrázok koloval na sociálnej sieti. (Zdroj: Dopravný servis Orava/Facebook)

NÁMESTOVO - Na sociálnej sieti v pondelok kolovala fotografia zachytávajú auto, ktoré skončilo pod ľadom na Oravskej priehrade. Mnohí sa v komentároch zhodli, že mohlo ísť o frajerinu, ktorá jednoducho nedopadla podľa predstáv šoféra. Nešlo by totiž o nič výnimočné...

Komu niet rady, tomu niet pomoci - znel komentár na Facebook stránke Námestovo INFO, ktorá zdieľala záber z oravského dopravného servisu. Na snímkach, ktoré vyhotovil neznámy autor, je vidieť auto, ktoré sa prepadlo pod ľad. Ten podľa všetkého ťarchu vozidla neuniesol. Priehrada jednoducho nebola dostatočne zamrznutá.

Dnes na Oravskej priehrade Komu niet rady, tomu niet pomoci. ZDROJ: Dopravný servis Orava

Uverejnil používateľ Námestovo INFO Pondelok 18. januára 2021

Nehoda sa mala stať v blízkosti brehu, práve preto sa auto nepotopilo úplne. V čase, keď na miesto dorazila polícia, už v ľade našli len dieru - auto chýbalo. Neodtiahli ho ani hasiči, ktorí pondelkovú  udalosť vôbec neevidujú. Ako si posádka na záberoch poradila, teda známe nie je. "Dopravná nehoda bez zranení, keď nepočítam kapra, ktorý to, žiaľ, schytal," dodali v skupine HAKA žartovne.

Mladí muží mali podľa všetkého viac šťastia, ako rozumu. Srandičky však mohli skončiť omnoho horšie. "Automobil vymenia, no táto nerozvážnosť ich mohla stáť to najvzácnejšie, ich vlastné životy," poznamenal Slovenský vodohospodársky podnik.

Viac o téme: NehodaAutoOravská priehrada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu