Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragický požiar pri Púchove, vyhasli dva životy: Šokujúca správa od polície, nešlo o náhodu!

(Zdroj: Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

LEDNICKÉ ROVNE - Hasiči vo štvrtok zasahovali pri požiari v obci Lednické Rovne v miestnej časti Medné (okres Púchov). Informovalo o tom Prezídium Hasičského a záchranného zboru na sociálnej sieti. Pri udalosti vyhasli dva životy, tri osoby utrpeli zranenia. Polícia neskôr informovala, že udalosť vyšetruje ako obzvlášť závažný zločin vraždy.

Požiar vypukol v interiéri rodinného domu. V osudnom momente sa v ňom nachádzalo päť osôb. "Hasiči vyniesli z domu dve osoby, u ktorých bola následne vykonávaná kardiopulmonálna resuscitácia. Aj napriek veľkej snahe zasahujúcich zložiek konštatoval lekár u oboch osôb exitus," vyjadrila sa Katarína Križanová z Prezídia HaZZ.

Tragický požiar pri Púchove,
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

Ďalšie tri osoby, z toho dve maloleté, utrpeli zranenia rôzneho rozsahu. Skončili v nemocnici. "Na mieste udalosti zasahujú hasiči z Považskej Bystrice, ktorým sa požiar už podarilo zlikvidovať," doplnila Križanová. 

Neskôr sa k nešťastiu vyjadrila aj polícia. Podľa stanoviska však nešlo o náhodu! "Polícia vykonáva na mieste procesné úkony vo veci podozrenia z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Podozrivá osoba bola zadržaná," informovala trenčianska polícia na sociálnej sieti. Ďalšie skutočnosti nateraz nie sú známe. Ochrancovia zákona ich poskytnú až keď to dovolí procesná situácia.

Viac o téme: PožiarHasičiLednické Rovne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu