Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Prípad z Richnavy pre silné povahy: FOTO Natašu surovo zavraždil jej druh, z detailov sa dvíha žalúdok

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TASR - Ján Krošlák)

BRATISLAVA - Erik a Nataša mali spolu šesť detí. Ich spoločný život však nemal šťastný priebeh. Práve naopak, preťala ho mimoriadne mrazivá udalosť. Natašu surovo zavraždil jej druh. Detaily sú ako z hororu. Doslova sa z nich dvíha žalúdok.

Unikátne FOTO z akcie NAKA: Vyšetrovanie vraždy a hrozba vírusu, policajti ako z katastrofického trháku!

Príslušníci NAKA Erika zadržali 29. apríla počas akcie "Kamiben". Podľa zistení polície mal obvinený 3. marca usmrtiť svoju manželku. Detaily sú skutočne hororové. Násilím ju mal vtlačiť do auta, odviezť z Richnavy a usmrtiť nožom na lesnej ceste v obci Kluknava. Tým však chladnokrvný skutok neskončil. 

Prípad z Richnavy pre
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook-Polícia SR)

Telo následne opäť naložil do auta a previezol k rybníku v obci Nižný Žipov v Trebišovskom okrese. Predtým žene strhol šatku, rozbil mobilný telefón a až následne jej podrezal krk. O tom, že plánuje zavraždiť svoju manželku, informoval Patrika K. deň predtým, keďže zistil že ho podvádza.

Pod hrozbou násilia mal donútiť ďalšiu osobu Ivanu N. zakopať telo nebohej v kríkoch pri ceste v smere do obce Hrčeľ.

Prípad z Richnavy pre
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Obom sa vyhrážal, že keď prezradia jeho čin, dopadnú ako Nataša. Telo nebohej našla polícia pri obhliadke miesta činu 29. apríla na základe operatívnej činnosti a výsluchu svedkov.

Pozná svoj trest

Erik už v súčasnosti pozná svoj trest za hrdelný zločin. Špecializovaný trestný súd v Pezinku ho v stredu odsúdil na úhrnný trest vo výške 20 rokov. Rozsudok je právoplatný a nie je možné sa voči nemu odvolať. ŠTS schválil dohodu, ktorú uzavrel v októbri prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry s obvineným.

Prípad z Richnavy pre
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR - Ján Krošlák)

Trest si Kora odpyká v ústave s maximálnym stupňom stráženia. ŠTS mu na základe uzavretej dohody s prokurátorom ÚŠP z 19. októbra uložil aj trojročný ochranný dohľad a zaviazol ho uhradiť škodu pozostalým deťom vo výške 29.000 eur. Súd ho uznal vinným, že spáchal obzvlášť závažný zločin úkladnej vraždy a zločin vydierania. 

Viac o téme: VraždaTrestErik Kora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu