Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

KORONAVÍRUS Odberné miesta budú v druhom kole aj v Rimavskej Sobote a Lučenci

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Letisko M.R. Štefánika)

RIMAVSKÁ SOBOTA – Odberné miesta budú počas druhého kola celoplošného testovania na COVID-19 zriadené aj v Rimavskej Sobote a Lučenci, ktoré sú sídlami okresov, kde bolo v prvom kole menej ako 0,7 percenta pozitívnych testov. Samosprávy o tom informujú na svojich oficiálnych internetových stránkach.

„Okresný úrad Rimavská Sobota v súčinnosti s mestom na základe požiadaviek občanov, ako aj starostov priľahlých obcí zriadil dve odberné miesta na celoplošné testovanie občanov,“ informuje samospráva Rimavskej Soboty na webovej stránke.

Prvé odberné miesto bude v bývalom župnom dome na Námestí M. Tompu, druhé v Základnej škole Š. M. Daxnera na Clementisovej ulici. Obidve budú otvorené v sobotu aj nedeľu (7. a 8. 11.) od 8.00 h do 20.00 h.

Viac informácií o koronavíruse nájdete aj na Facebooku

Ako uvádza samospráva Lučenca na svojej stránke, počas soboty bude v meste jedno odberné miesto v budove kina Apollo na Novohradskej ulici. „Testovanie bude bezplatné rovnako ako pri plošnom testovaní. Odberné časy však nebudú abecedne regulované. Predmetné odberové miesto bude slúžiť hlavne pre občanov, ktorí musia cestovať medzi okresmi a potrebujú platný certifikát,“ konkretizovalo mesto.

Viac o téme: TestovanieLučenecKoronavírusRimavská SobotaOdberné miesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu