Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kňaz, ktorý zdieľal zľahčujúce názory ĽSNS o KORONAVÍRUSE, zomrel: Pred koncom sa trápil so zápalom pľúc!

Miroslav Čajka zomrel po tom, ako oznámil, že má ťažký zápal pľúc Zobraziť galériu (3)
Miroslav Čajka zomrel po tom, ako oznámil, že má ťažký zápal pľúc (Zdroj: YouTube/Miroslav Cajka)

MICHALOVCE - Kňaz Miroslav Čajka, ktorý sa v poslednom období na verejnosti zviditeľnil aj zdieľaním príspevkov politickej strany ĽSNS či jej blízkych skupín dnes náhle zomrel. Pred smrťou oznámil, že trpí ťažkým zápalom pľúc a prosil veriacich, aby sa zaňho modlili. Príspevky, ktoré pred niekoľkými mesiacmi zdieľal mali charakter zľahčovania súčasných opatrení voči pandémii nového koronavírusu.

Kňaz mal skonať dnes podvečer. Informovali o tom vo verejnej skupine Priateľov blahoslaveného mučeníka Dominika Metoda Trčku na sociálnej sieti Facebook. Rovnako tak túto informáciu zdieľala skupina Mladí proti fašizmu. "V mene rodiny redemptoristov Vám oznamujem, že dnes pred 17.00 hodinou odišiel do domu nebeského Otca o. Miroslav Čajka, rehoľný kňaz, člen Michalovskej viceprovincie redemptoristov," píše člen Kongregácie redemptoristov Daniel Atanáz Mandzák na sociálnej sieti.

Kňaz, ktorý zdieľal zľahčujúce
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Daniel Atanáz Mandzák)


KORONAVÍRUS Kotlebovský kňaz v problémoch: Nosenie rúšok zľahčoval, teraz trpí vážnym zápalom pľúc!


Prosba o modlitby

Čajka bol na sociálnej sieti známy predovšetkým tým, že po začiatku pandémie na sociálnej sieti zdieľal príspevky Kulturblogu či sympatizantov a členov ĽSNS. Tí často zľahčovali dôsledky aktuálnej pandémie a jej účinkami na zdravie. Predseda ĽSNS pritom ani v parlamente často nenosil rúško správne a dokonca bol aj vykázaný z pléna. Čajka ešte pred niekoľkými dňami prosil veriacich o modlitby, pretože mu hrozia vážne následky.

Kňaz, ktorý zdieľal zľahčujúce
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Miroslav Čajka)

O tom, že kňaz zľahčoval pandémiu píše aj skupina Mladí proti fašizmu. Kotleba sa dokonca netajil tým, že Čajkovi dali pred voľbami do NR SR verejný prísľub, že budú bojovať za životy nenarodených detí.

Viac o téme: KňazZápal pľúcKoronavírusMiroslav Čajka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu