Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Štyria Slováci skončili v rukách polície: VIDEO Mali sa dohodnúť na predaji 15-ročného dievčaťa na sobáš

Zásah polície Zobraziť galériu (3)
Zásah polície (Zdroj: FB/Polícia SR)

PIEŠŤANY – Polícia priblížila šokujúci prípad po tom, ako vyšetrovateľ Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii obvinil štyri osoby zo Slovenska pre zločin obchodovania s ľuďmi spáchaný v spolupáchateľstve.

Polícia na prípade začala pracovať koncom minulého roka. Tento týždeň vyšetrovateľ obvinil štyri osoby a dnes sú už v rukách polície.

Policajti v prípade predaja 15-ročného dievčaťa na sobáš zadržali štyri osoby (Zdroj: FB/Polícia SR)

Ochrancovia zákona na sociálnej sieti uviedli, že príbeh sa začal v roku 2011 v obci neďaleko Piešťan. Podľa vyšetrovania Tatiana S. (51) a Miroslav L. (56) uzavreli dohodu s Monikou K. (45) a Romanom K. (46).

Štyria Slováci skončili v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Štyria Slováci skončili v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

„Dohoda znela, že vtedy 15-ročné dievča ponúknu na sobáš za finančnú odmenu 150 eur,“ spresnila polícia. Tínedžerka sa následne musela proti svojej vôli presťahovať do spoločnej domácnosti, kde pomáhala s domácimi prácami a starostlivosťou o manžela. Domácnosť však opustiť nemohla.

Galéria: Policajti v prípade predaja 15-ročného dievčaťa na sobáš zadržali štyri osoby

Aktuálne s obvineným prebiehajú procesné úkony. „Policajti Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii vykonali na území Trnavského kraja dnes ráno v spolupráci s kolegami z Okresného riaditeľstva Policajného zboru Trnava úkony smerujúce k zadržaniu obvinených a v súčasnej dobe prebiehajú s nimi procesné úkony,“ uviedli muži zákona. Súčasne podotkli, že po dokázaní viny im hrozí trest odňatia slobody vo výške od 7 do 12 rokov.

Viac o téme: PolíciaObchodovanieObvinenieZadržanieSobáš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu