Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Voda nás potrápi aj dnes: Na Záhorí a v okolí Košíc platia výstrahy pred povodňami

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/František Iván)

BRATISLAVA - Na Záhorí v okresoch Senica a Malacky naďalej platí hydrologická výstraha druhého stupňa pred povodňami. Informuje o tom Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) na svojom webe.

"Vzhľadom na nasýtenosť povodí, spadnuté zrážky z predchádzajúceho obdobia a dotekanie z českého územia budú na toku Morava pretrvávať vysoké vodné stavy zodpovedajúce stupňom povodňovej aktivity," uviedli meteorológovia.

Najlepšie počasie nájdete na Predpovede.sk  

V okrese Skalica, Bratislava, Košice a Košice okolie platí výstraha prvého stupňa pred povodňami. Výstrahy platia do odvolania.

Na Záhorí a v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SHMÚ)

Na väčšine územia Slovenska je v utorok po 11 dňoch slnečno

Na väčšine územia Slovenska je v utorok po 11 dňoch slnečno. Informuje o tom Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) na sociálnej sieti. „Tlaková výš so stredom nad Rumunskom v utorok zabezpečuje na našom území po dlhšom čase prevažne slnečné počasie aj v nižších polohách,“ informujú meteorológovia.

Pomerne slnečno by malo zostať na väčšine územia aj v najbližších hodinách. Meteorológovia tvrdia, že naposledy bol prevažne slnečný deň na väčšine územia 9. októbra.

Viac o téme: PovodneVýstrahyBratislavaMalackySHMÚSenicaZáhorie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu