Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Monike Leškovej, ktorá bola v kóme po pôrode, sa rozpadlo manželstvo!

Manželstvo Štefana (41) a Moniky (36) Leškovcov sa po vyše troch rokoch od narodenia trojčiat rozpadlo. Zobraziť galériu (2)
Manželstvo Štefana (41) a Moniky (36) Leškovcov sa po vyše troch rokoch od narodenia trojčiat rozpadlo. (Zdroj: Nový Čas)

KOŠICE - Prekvapujúci rozchod! Osudom ťažko skúšanej mame košických trojčiat Monike Leškovej (36), ktorá bola po ich narodení až 4 mesiace v kóme, sa rozpadlo manželstvo. Na výchovu 3,5-ročnej Aničky, Barborky a Dorotky tak zostala sama.

"Nechcem o tom hovoriť," povedala krátko po rozvode Monika Lešková, ktorá teraz už s bývalým manželom čakala na príchod potomkov neuveriteľných 11 rokov. Keď sa ich predsa len dočkala, už pár dní po pôrode ešte v nemocnici upadla do kómy.

Postupne jej začali zlyhávať viaceré dôležité orgány a lekári jej príliš nedávali šancu na prežitie. Spolu 53 dní bola na dialýzach a až 103 dní v bezvedomí, počas ktorých sa o Aničku, Barborku a Dorotku staral ich otec a jeho sestra v neďalekých Valalikoch.

Hoci sa žena napokon zázračne uzdravila, teraz sa musí zmieriť s ďalšou ranou. Definitívnu bodku za manželským zväzkom rodičov troch detí dal súd len minulý piatok. Nešťastný otec trojčiat Štefan Leško (41) so smútkom priznal: "Nemám slov, rozviedli nás. Vraj som alkoholik a nestarám sa o deti!"
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu