Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Strach obyvateľov: Vyčíňa v paneláku pyroman?!

V byte na 5.poschodí paneláka na Ševčenkovej ulici v BA hasiči zasahovali už 3-krát. Zobraziť galériu (3)
V byte na 5.poschodí paneláka na Ševčenkovej ulici v BA hasiči zasahovali už 3-krát.

BRATISLAVA - Medzi hasičmi nepopulárna adresa! V byte na Ševčenkovej ulici hasiči zasahovali tretíkrát v priebehu troch mesiacov, raz hasili v pivnici. Ani tento požiar si nevyžiadal zranenia, obyvatelia paneláka však žijú v strachu. Boja sa, že ďalší oheň môže dopadnúť oveľa horšie.

"V byte na piatom poschodí horelo zariadenie a obrazy. Bolo zamknuté a tak sme otvorili dvere násilím," informoval operačný dôstojník hasičov. Skrat - ako príčinu ohňa - hasiči vylúčili. V byte na piatom poschodí žije manželský pár so svojím synom (15). Susedia upodozrievajú z podpaľačstva práve chlapca. "Nič vám nepoviem," povedala utrápená matka.

Jediná možnosť, ako predísť katastrofe, je pre obyvateľov paneláka maximálna ostražitosť. Z častých požiarov sú zúfalí najmä susedia bývajúci nad neslávne známym bytom. "Museli sme utiecť von na chodbu a nadýchať sa pri otvorenom okne. Najhoršie je, že sa to zopakovalo už po tretíkrát," prezradil Richard Komanovič z dvanásteho poschodia. "Polícia už začala vyšetrovanie vo veci verejného ohrozenia," informovala krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu