Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

KORONAVÍRUS Prevádzku školy vo Svidníku prerušili pre výskyt infekcie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

SVIDNÍK - Na Základnej škole Karpatská vo Svidníku sa vyskytol prípad ochorenia COVID-19 u pedagogického zamestnanca. Podľa rozhodnutia vedenia školy sa od soboty (26. 9.) prerušuje štandardný výchovno-vzdelávací proces a vyučovanie bude počas nasledujúceho týždňa prebiehať dištančnou formou.

K opatreniam došlo na základe usmernenia a odporúčania Regionálneho úradu verejného zdravotníctva (RÚVZ) vo Svidníku. Vstup do budovy školy bude pre žiakov, zamestnancov školy, rodičov a iné osoby zakázaný. Stravovanie v školskej jedálni sa nebude poskytovať.

Viac informácií o koronavíruse nájdete aj na Facebooku

"Prosíme zákonných zástupcov, aby počas trvania karanténnych opatrení v termíne od 26. septembra do 4. októbra 2020 sledovali zdravotný stav svojich detí, a prípadné informácie týkajúce sa zhoršenia ich zdravotného stavu konzultovali s obvodným pediatrom a informovali triedneho učiteľa," informoval poverený riaditeľ školy Marian Vitko na webstránke mesta. Žiakov a zamestnancov školy požiadal, aby v danom období sledovali svoj zdravotný stav a zdržiavali sa v domácej izolácii.

Viac o téme: PandémiaSlovenskoSvidníkKoronavírusŠkola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu