Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Kaliňák povýšil policajtov, ktorí zabránili možnej tragédii

Robert Kaliňák
Robert Kaliňák (Zdroj: SITA)

DOLNÝ KUBÍN - Štyroch policajtov z Dolného Kubína mimoriadne povýšil do vyšších hodností a odmenil minister vnútra Robert Kaliňák. Policajti rýchlym a pohotovým zákrokom zabránili možnej rodinnej tragédii.

Incident sa stal cez víkend 5. januára v rodinnom dome v Dolnej Lehote v Dolnokubínskom okrese. Podľa informácií žilinskej policajnej hovorkyne Jany Balogovej opitý 40-ročný muž brutálne zaútočil na svoju 29-ročnú družku, dokonca zobral kuchynský nôž a bodal ním do podlahy vedľa ležiaceho tela svojej partnerky. Po opakovaných úderoch upadla žena do bezvedomia, ani to však útočníka neodradilo, ženu oblial vodou, aby sa prebrala a on mohol v bitke pokračovať.

Po žene hádzal všetko, čo mu prišlo pod ruku, následne ju bodol a zranil ju aj na hlave. Žena využila chvíľkovú nepozornosť útočníka a podarilo sa jej z mobilu zavolať na linku 158. Hovoriť do telefónu však nestihla, no policajti odpočúvaním zapnutého mobilu zistili a lokalizovali miesto odohrávajúcej sa drámy. V ďalšom vyčíňaní už útočníkovi zabránila vyslaná policajná hliadka. Rýchlym zákrokom policajti muža spacifikovali a odviedli na políciu. Žena skončila v nemocnici, po útoku sa bude liečiť minimálne dva týždne. Muža obvinili z prečinov ublíženia na zdraví a nebezpečného vyhrážania. Skončil vo vyšetrovacej väzbe a za mrežami môže stráviť päť až dvanásť rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu