Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Unikla nechutná komunikácia šéfa parlamentu s transsexuálom: FOTO Strašne ťa chcem š**ať!

Unikla štipľavá komunikácia šéfa parlamentu Borisa Kollára. Zobraziť galériu (4)
Unikla štipľavá komunikácia šéfa parlamentu Borisa Kollára. (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - V polovici augusta unikla informácia, že predseda parlamentu si na sociálnej sieti písal s našou najznámejšou trans­genderovou modelkou Paris Nemc. Na jej zverejnenie však nedal povolenie. Dnes anonym zavesil na internet celú ofotenú komunikáciu. Je naozaj štipľavá!

Boris Kollár je známy svojím netradičným postojom k tradičnej rodine a veľkou láskou k ženám. Sám má jedenásť detí s desiatimi ženami. Neskrýva fakt, že s mnohými ženami komunikuje prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Tak sa zoznámil aj so zatiaľ jeho poslednou mamičkou Mirkou z Levíc. Zdá sa však, že holduje aj iným typom. 

Štipľavá komunikácia s transsexuálom

V polovici augusta zverejnil Plus 7 dní informáciu, že si na sociálnej sieti mal písať s najznámejšou slovenskou transsexuálkou Paris Nemc. "Nedávam žiadne zvolenie na zverejnenie akejkoľvek mojej súkromnej komunikácie. Ak to urobíte, podám trestné oznámenie za porušenie listového tajomstva," reagoval vtedy pre týždenník Kollár. 

Unikla nechutná komunikácia šéfa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky:Vlado Anjel)

Dnes však niekto pikantnú komunikáciu zverejnil na internetovej stránke. V konverzácii je niekoľko fotografií transgenderovej modelky Nemc, ktorej odpovedá naozaj štipľavo a s modelkou koketuje. Z pikatntných fotografií jasne vidno, že ide o ženu v mužskom tele.

Presne takú som chcel

Po tom, ako mu poslala tieto fotografie, osoba z četu pod menom Boris Kollár a s fotografiou, akú mal na svojom profile na Facebooku, pred pár týždňami evidentne zaujala. "Presne takú som chcel. Už ťa chceeeeem," napísal Kollár. Modelka zrejme v tom čase mala v pláne operáciu, čo Kollár tiež patrične okomentoval. "Krásna. Už ti to zrobili. Vylížem ti ju a vyš***am," reagoval, na čo mu ona poslala fotografiu. Komunikácia sa podobala tej s vtedy neplnoletým dievčaťom z Čistého dňa. "Vyš**aaaame saaaa," písal vtedy Simone. 

Boris Kollár
Zobraziť galériu (4)

V podobnom duchu pokračuje aj komunikácia s Nemc. Nie je jasné, kedy prebehla. Navzájom si vymenili niekoľko správ o tom, ako sa vzájomne budú uspokojovať. "Strašne ťa chcem šu****ť. Už dlho ma nič nepriťahovalo ako ty," písal ďalej Kollár. Síce mu modelka pár fotiek poslala, ďalšie už podľa komunikácie nechcela posielať na Facebook. Kollár jej preto navrhol iné možnosti a poslal jej svoje telefónne číslo, ktoré skutočne patrí jemu. 

S otázkami, čo hovorí na uniknutú komunikáciu, sme oslovili aj šéfa parlamentu. 

Podľa tvrdení Borisa Kollára ich však absolútne nič nespája. "Nikdy som sa s ňou nestretol. Mne neprekáža ani transgender, ani homosexuál, ani transsexuál. Nemám proti nikomu nič, som len proti registrovaným partnerstvám," povedal týždenníku, no na otázku, či si s ňou písal, neodpovedal. Paris Nemc na otázky ohľadom komunikácie reagovala podráždene. "Naša komunikácia? Moje fotografie odhalené? A aká konverzácia? Ja o žiadnej neviem. Pekný deň, papa," uviedla. Otázky na to, či s ním komunikovala, považuje za divné. 

Unikla nechutná komunikácia šéfa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky:Vlado Anjel)

Písal si aj so Zsuzsovou

Kollár sa nikdy netajil tým, že mu na sociálnej sieti chodí mnoho správ od rôznych žien. Ako jediný sa priznal aj k tomu, že prostredníctvom Facebooku komunikoval s Alenou Zsuzsovou, s ktorou sa tiež osobne stretol. Verejnosť si však najviac pamätá jeho sexuálnymi narážkami nabitú konverzáciu s neplnoletou Simonou z resiocializačného zariadenia Čistý deň. To však neboli jediné prípady. V roku 2015 si písal aj s istou Slovenkou, ktorá konverzáciu nedávno sama zverejnila. 

Kollár vtedy autentickosť správ nepoprel, dokonca ju neskôr médiám sám odovzdal. Za jej znenie sa podľa vlastných slov nehanbí, lebo nevedel, že má 15 rokov a netušil, že má problém s drogami a je z Čistého dňa. "Ja mám ženy rád, to je normálna vec. Píšem si s tisíc ľuďmi, väčšinou sú to ženy, priznávam," reagoval vtedy Kollár s tým, že si píšu aj o politike. "Keď koketujú, tak s nimi koketujem. Ja sa tým netajím. Keby som s nimi nekomunikoval, tak nemám ani päť mojich detí," dodal s tým, že v koketovaní nevidí žiadny trestný čin.

Viac o téme: Boris KollárParis NemcPikantná komunikácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu