Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragická udalosť na D2: FOTO Zasahovali aj leteckí záchranári, smrť seniora (†71) po páde z mosta

Vrtuľník sa na základňu vrátil bez pacienta. Zobraziť galériu (4)
Vrtuľník sa na základňu vrátil bez pacienta. (Zdroj: Facebook-Vrtuľníková záchranná zdravotná služba ATE)

BRATISLAVA - V nedeľu dopoludnia došlo na diaľnici D2 k tragickej udalosti. Podľa našich informácií tu o život prišiel starší muž, ktorý sa mal zrútiť z mosta. Predpokladá sa, že svoj život ukončil on sám, oficiálne to však zatiaľ potvrdené nie je. Okolnosti nie sú známe.

Desivá scéna sa odohrala na treťom kilometri diaľnice D2 približne okolo deviatej hodiny. Andrej Hirjak z operačného strediska záchrannej zdravotnej služby potvrdil, že na miesto okamžite smerovali záchranári, no všetka snaha bola márna.

Tragická udalosť na D2:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook-Vrtuľníková záchranná zdravotná služba ATE)

Zranenia po páde z výšky

Ako uviedol Hirjak, muž mal utrpieť zranenia po páde z výšky. Okrem pozemnej hliadky do terénu smerovali aj leteckí záchranári. Nepomohla však ani rozšírená resuscitácia, napriek veľkej snahe prítomných lekár musel skonštatovať smrť.

Vrtuľníková záchranná zdravotná služba ATE neskôr na sociálnej sieti doplnila, že išlo o muža vo veku 71 rokov. Mal spadnúť z mosta na cestu. "Žiaľ, zranenia, ktoré muž utrpel boli nezlučiteľné so životom a ani záchranári mu už nedokázali pomôcť. Vrtuľník so svojou posádkou sa vrátil na svoju základňu bez pacienta," znelo smutné konštatovanie.

Tragická udalosť na D2:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook-Vrtuľníková záchranná zdravotná služba ATE)

Udalosť ovplyvnila aj dopravu. Dopravný servis Zelená vlna na Twitteri hlásil obmedzenia na D2 za výjazdom Kúty v smere do Českej republiky práve na treťom kilometri. Podľa všetkého bola dôvodom práve spomínaná tragédia. Správu budeme aktualizovať o vyjadrenie polície.

Viac o téme: TragédiaZáchranáriD2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu