Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Europoslankyňa Nicholsonová neprestáva prekvapovať: Ďalší účes do zbierky na FOTO, vždy po tom túžila!

Lucia Ďuriš Nicholsonová opäť zmenila imidž. Zobraziť galériu (6)
Lucia Ďuriš Nicholsonová opäť zmenila imidž. (Zdroj: TASR – František Iván, SITA - Diana Černáková, archív L. N., Facebook/Lucia Ďuriš Nicholsonová)

BRATISLAVA - O europoslankyni Lucii Ďuriš Nicholsonovej zo SaS je všeobecne známe, že pri jednom účese dlho nevydrží a aj v tomto prípade sa predpovede naplnili. Tá sa v týchto dňoch odhodlala k razantnej zmene imidžu a rozhodla sa urobiť si dredy! S výsledkom je skutočne spokojná. Inšpiráciu našla dokonca vo vlastnej rodine.

Nicholsonová sa totiž nechala inšpirovať vlastným synom a jeho partnerkou. "Vždy sa mi páčili dredy, má ich môj syn, aj jeho krásna priateľka. A tak som si povedala, prečo to neskúsiť práve toto leto? Človek nikdy nevie, koľko liet ešte príde," pochvaľuje si Nicholsonová, ktorá v statuse na sociálnej sieti pridáva aj sériu záberov s novým imidžom.

Europoslankyňa Nicholsonová neprestáva prekvapovať:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/Lucia Ďuriš Nicholsonová)


Prekvapivé premeny poslankyne Nicholsonovej: FOTO Pri jednom účese dlho nevydržím, tvrdí


Očakávala slovenský hejt, prišiel opak

Nicholsonová následne pod statusom uviedla, že očakáva dávku "pravého slovenského hejtu", no v komentároch pod fotografiou sa to hemžilo skôr komplimentnmi.

Europoslankyňa Nicholsonová neprestáva prekvapovať:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/L.N.)

Europoslankyňa Nicholsonová neprestáva prekvapovať:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/L.N.)

"Všetci ste veľmi, veľmi milí. Bola som pripravená na všeličo, ale na toľko srdečnej podpory nie. Milo ste ma prekvapili," zareagovala na pozitívny ohlas Nicholsonová.

Rozhodne nejde o prvú zmenu 

V prípade prvej dámy SaS nie je veľkým prekvapením tento ďalší účes, ktorý si pridala do zbierky. Za poslednú dekádu ich stihla vymeniť už niekoľko. V minulosti sa už Nicholsonová vyjadrila, že za vždy novú, sviežu zmenu dostáva doma aj pochvalu. "Môj manžel je výnimočný muž, starostlivý a tolerantný a na každý novy účes mi povie, že tento je lepší ako ten predtým. Tvrdí, že ma ľúbi stále viac nezávisle od toho, ako sa mením," prezradila pred rokom Nicholsonová.

Nicholsonová tvrdí, že s
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TASR - Andrej Galica, Martin Baumann, Štefan Puškáš)

Posledná verzia suverénne vyhrala

Podľa poslednej ankety z minulého článku ste sa vy, naši čitatelia zhodli, že posledný účes Nicholsonovej z roku 2019 na fotografii nižšie je ten najlepší, aký za posledné obdobie nosila.

Takto vyzerá Lucia Ďuriš
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: archív Lucie Ďuriš Nicholsonovej)

Viac o téme: účesyLucia Ďuriš Nicholsonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu