Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Polícia prosí o pomoc: Pátra po neznámom mužovi, ktorý si prisvojil vypadnutú peňaženku

Polícia pátra po neznámom mužovi, ktorý ukradol peňaženku.
Polícia pátra po neznámom mužovi, ktorý ukradol peňaženku. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Bratislavskí policajti vyšetrujú okolnosti prečinu zatajenia veci, keď si neznámy páchateľ prisvojil vypadnutú peňaženku a nevrátil ju majiteľovi. K udalosti došlo ešte 10. júla v jednom z bufetov pri Veľkom Draždiaku v Petržalke. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti, kde zverejnila aj videozáznam.

"Doposiaľ neznámy páchateľ si prisvojil dámsku peňaženku, ktorá vypadla z vrecka pred ním stojaceho zákazníka a zostala voľne položená na zemi. V uvedenej peňaženke sa nachádzali doklady a finančná hotovosť vo výške 380 eur," približuje polícia, ktorá po páchateľovi pátra.

V tejto súvislosti vyzýva občanov na spoluprácu a pomoc pri stotožnení muža, ktorý by mohol pomôcť k objasneniu prípadu. V prípade akýchkoľvek informácií je možné oznámiť ich na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo prostredníctvom súkromnej správy na sociálnej sieti.

Polícia pátra po neznámom mužovi, ktorý si prisvojil vypadnutú peňaženku (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj)

Viac o téme: PátraniePeňaženkaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu