Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Škandalózna Sheila, ktorá močila na Korán: VIDEO Nepoučiteľná! Na krku má ďalší problém

Sheila je stále nepoučiteľná.
Sheila je stále nepoučiteľná. (Zdroj: Reprofoto - Youtube/ústavná povinnosť)

BRATISLAVA - Mladá žena sa neslávne preslávila tým, že močila na Korán a zverejnila to na videu. Dvadsaťšesťročná Sheila si pre svoj počin vyslúžila aj pobyt vo väzbe. Na krku mala viaceré obvinenia. Zdá sa však, že sa stále nepoučila.

Ružomberčanku si všimli začiatkom roka 2017, keď na sociálnej sieti zverejnila video, v ktorom najskôr pomočila potom roztrhala a podpálila Korán. Začala ju riešiť protiextrémistická jedno NAKA a Adriána M., ako sa vlastným menom Sheila volá, skončila vo väzbe. 

Sheila malana krku obvinenie z viacerých extrémistických trestných činov. Televízii Markíza to potvrdil Úrad špeciálnej prokuratúry.

Sheila, ktorá močila na korán, cez víkend vystrájala v bare: Bitka, streľba a vyhrážky smrťou

Avšak, ani to ju nepoučilo. Najnovšie sa pridala k tzv. Občianskemu Tribunálu. Je to asi desiatka ľudí, ktorí zväčša šíria hoaxy a ich záľubou je protestovanie. Pred pár týždňami si vybrali televíziu Markíza a pred budovou strávili niekoľko dní. 

Občiansky Tribunál svoje počínanie zverejňuje aj na videách a v jednom takom sa objavila aj mladá Ružomberčanka. A opäť v nelichotivej situácii. "Ja vám ukážem, ako funguje demokracia," kričí vo videu Sheila so sekerou v ruke a následne rozbije značku. 

"Vami uvedeným prípadom zo dňa 30.06.2020 sa v súčasnosti zaoberá príslušný útvar v pôsobnosti OR PZ v Bratislave IV, ktorý vec objasňuje ako priestupok proti majetku. Za priestupok proti majetku podľa § 50 zákona o priestupkoch je možné uložiť pokutu do 331 eur," informovala bratislavská policajná krajská hovorkyňa Veronika Slamková.

Viac o téme: KoránBratislavaSheila
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu