Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalšia radostná správa! FOTO Bývalý tenista a poslanec OĽaNO sa stal otcom: Bude to veselé

Karol Kučera s manželkou Alexandrou Zobraziť galériu (6)
Karol Kučera s manželkou Alexandrou (Zdroj: Instagram/A.K.)

BRATISLAVA - Zdá sa, že babyboom je medzi politikmi v plnom prúde. Kým Monika Beňová a Vladimíra Marcinková sú ešte v očakávaní, poslanec OĽaNO a bývalý tenista Karol Kučera sa stal pred pár dňami už tretíkrát oteckom.

Bývalý tenista a súčasný poslanec za najsilnejšie hnutie OĽaNO Karol Kučera sa stal otcom už tretíkrát. Chlapček sa narodil cisárskym rezom a všetko prebehlo v poriadku. Meno zdedil po svojom ocovi a dedkovi. Momentálne sa už naplno venuje úlohe splnomocnenca vlády pre mládež a šport. Pomáhať manželke mu však nerobí žiaden problém. 

Ďalšia radostná správa! FOTO
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/K.K.)

Všetko prebehlo v poriadku

Karol Kučera Jr. sa narodil pred necelým týždňom. Pôrod prebehol v poriadku a mamička aj s bábätkom sú už doma. "V noci cca o 2.15 ráno sme šli na pohotovosť na pôrodnícke oddelenie na Kramároch. Po zvážení a doporučení službukonajúcej doktorky sme pristúpili na cisársky rez. Všetko prebehlo veľmi profesionálne, za čo by sme sa chceli veľmi pekne poďakovať celému pracovnému personálu," povedal pre Topky hrdý otecko. Malý Karolko má 51 centimetrov a 3 600 gramov. 

Ďalšia radostná správa! FOTO
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/A.K.)

Šťastný, aj keď nevyspatý

Z nemocnice sa mamička aj s malým vrátili domov v sobotu. "Prišla k nám na prvé týždne na pomoc svokra z Vranova a občas chodí aj manželkina sestra," uviedol Kučera, ktorý si vzal v parlamente voľno, aby sa po pôrode mohol o rodinu postarať. Tento týždeň sa už naplno venuje práci splnomocnenca vlády. "Aj keď viem, že asi budem občas aj nevyspatý," povedal s úsmevom.

Ďalšia radostná správa! FOTO
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/A.K.)

Pre Kučeru je to už tretie dieťa. S prvou manželkou Katarínou majú dnes už 18-ročnú Kristínu a s terajšou manželkou Alexandrou sa tešia zo štvorročnej Klaudie a malého Karolka. Skúseného otecka preto nič neprekvapí a rád pomôže. "Áno, najmä s prípadnými nočnými šichtami jej určite pomôžem, takisto prebaliť či okúpať nie je problém," zdôveril sa. Rodinné povinnosti už vníma ako úplne prirodzené. "Zrejme nám bude veselšie," dodal s úsmevom Kučera. 

Ďalšia radostná správa! FOTO
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/K.K.)

Kučera s prvorodenou dcérou Kristínou.
Zobraziť galériu (6)
Kučera s prvorodenou dcérou Kristínou.  (Zdroj: Instagram/K.K.)

 

Babyboom medzi politikmi

Zdá sa, že v parlamente vypukol babyboom. Na príchod dieťaťa sa pripravuje aj europoslankyňa Monika Beňová. Správu oznámila na sociálnej sieti. „Čakáme dieťatko, dcérku, som v 6.mesiaci a cítim sa naozaj fantasticky. Tehotenstvo považujem za veľmi krásne a šťastné a zároveň veľmi osobné a intimne obdobie v živote ženy,“ napísala na sociálnej sieti. Beňová sa stane o pár mesiacov druhýkrát mamou a bude mať dcérku, ktorej sa rozhodla dať meno Lea. 

V očakávaní je aj poslankyňa parlamentu za stranu Za ľudí Vladimíra Marcinková. Aj ona sa čoskoro stane mamou. Zhruba pred mesiacom bola hospitalizovaná v nemocnici a odvtedy je v skupine rizikových mamičiek. Zvyšok tehotenstva preto strávi s manželom v Českej republike, kde si od práce až do veľkého dňa oddýchne. 

Viac o téme: Karol KučeraOĽaNO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu