Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Beňová si s partnerom chce tehotenstvo užiť v súkromí: Prvé slová budúceho otecka!

Monika Beňová
Monika Beňová (Zdroj: SITA/Branislav Bibel)

BRATISLAVA - Europoslankyňa Monika Beňová je momentálne v šiestom mesiaci tehotenstva a s partnerom, advokátom Ľubomírom Klčom, sa svojej dcérky nevedia dočkať. Svoje súkromie si však strážia.

Monika Beňová sa vo svojich 52 rokoch stane po druhýkrát matkou. Jej prvorodený syn má dnes už 30 rokov a tentoraz k nemu pribudne dievčatko. Beňová po poslednom ultrazvuku prezradila aj meno, aké sa dcérke chystajú dať. 

Je to vonku! Monika Beňová prezradila detaily tehotenstva po ultrazvuku: Už má aj meno pre bábätko

"Dnes sme mali s Leou doležitý morfologický ultrazvuk. Všetko dopadlo fajn, Leuška má “bombastických” 460g," napísala v stredu večer budúca dvojnásobná mamička. K tehotenstvu jej blahoželal aj exmanžel Fedor Flašík. "Prajem jej aj jej dcérke hlavne veľa zdravia, šťastia a lásky," odkázal Flašík europoslankyni. 

Tešia sa v súkromí

Oslovili sme aj budúceho otca malej Ley, advokáta Ľubomíra Klča. Partneri si však chcú radostnú udalosť vychutnať v súkromí. "Verím, že pochopíte, že ide o našu súkromnú záležitosť, z ktorej sme veľmi šťastní. Avšak chceme tieto chvíle prežívať len v kruhu najbližších," napísal Klč. 

"Čakáme dieťatko, dcérku, som v 6.mesiaci a cítim sa naozaj fantasticky. Tehotenstvo považujem za veľmi krásne a šťastné a zároveň veľmi osobné a intimne obdobie v živote ženy. Aj preto sme si to chceli užívať čo najdlhšie bez pozornosti médií. Preto je toto jediná oficiálna informácia a aj stanovisko k nášmu šťastíčku," ozrejmila Beňová ešte v pondelok.

Viac o téme: DieťaDcéraRodičiaTehotenstvo LeaMonika BeňováĽubomír Klčo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu