Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Beňová rieši rodinný problém: Po príchode dcérky hrozila dilema, srdcervúci odkaz dospelému synovi

Monika Beňová
Monika Beňová (Zdroj: SITA/Branislav Bibel)

BRATISLAVA - Europoslankyňa Monika Beňová zo Smeru sa už niekoľko mesiacov teší z toho, že nosí pod srdcom ďalšie dieťa. Médiami táto informácia zarezonovala len pred niekoľkými dňami a išlo o veľké prekvapenie. Beňová sa v týchto dňoch však vysporadúva s niečím iným, a síce s tým, ako svoju priazeň rozdelí medzi svoje ratolesti. Europoslankyňa už totiž jedného syna z bývalého manželstva má.

Europoslankyňa Monika Beňová na sociálnej sieti zdieľala fotografiu so svojím synom Martinom Beňom. "Keď som zistila, že čakame dieťatko, jedna z myšlienok bola ako rozdelím lásku k mojim deťom rovnako. Dnes už ale viem úplne presne, že ju rozdeľovať vobec nemusím," priznáva Beňová. Tá už má dokonca pre dcérku vybraté meno Lea.

Miluje ich rovnako

Beňová sa však s novým prírastkom v rodine dokonale zžila a už teraz vie, ako to v ich domácnosti bude. "S novým šťastím prišlo aj nové množstvo lásky. Milujem ich rovnako oboch. Najviac na svete," píše v statuse europoslankyňa zo Smeru.


Je to vonku! Monika Beňová prezradila detaily tehotenstva po ultrazvuku: Už má aj meno pre bábätko


Nikto moje deti otravovať nebude, odkázala

Beňová tiež priznala, že si nepraje, aby ich deti niekto v budúcnosti obťažoval nevhodnými komentármi. "Nikto nebude moje deti vyrušovať a otravovať jeho/jej komentármi. Vychovajte si vlastné a mudrujte si o nich. Moje deti sú milované a úžasné. A na obe som hrdá, ako to my levice vieme," uzavrela.

Viac o téme: Tehotenstvo Monika Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu