Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Monika Beňová (51) šokovala radostnou správou: Flašík posiela tehotnej exmanželke odkaz!

Fedor Flašík a Monika Beňová Zobraziť galériu (3)
Fedor Flašík a Monika Beňová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Europoslankyňa Monika Beňová šokovala tým, že oznámila svoje tehotenstvo. Urobila tak na sociálnej sieti po tom, ako o tom napísali iné médiá. Čo si o tom myslí jej exmanžel, Fedor Flašík?

V pondelok ráno obletela Slovensko šokujúca novinka. Europoslankyňa Monika Beňová na sociálnej sieti napísala, že vo svojich 51-rokoch je v radostnom očakávaní. "Tak by sme sa chceli podeliť s tými z vás, ktorí nám to prajete, o našu nesmiernu radosť a šťastie z očakávaného rozšírenia našej rodinky," napísala Beňová. 

ŠOK v slovenskej politike: Europoslankyňa Monika Beňová (51) je tehotná!

Monika Beňová (51) šokovala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Monika Beňová)

Pôvodne si novinku chcela nechať dlhšie pre seba, no médiá ju odhalili. "Tehotenstvo považujem za veľmi krásne a šťastné a zároveň veľmi osobné a intimne obdobie v živote ženy. Aj preto sme si to chceli užívať čo najdlhšie bez pozornosti médií. Preto je toto jediná oficiálna informácia a aj stanovisko k nášmu šťastíčku," doplnila Beňová.

Pekný pondelok, milí priatelia. Chcela som, aby to ostalo v našej intímnej rodinnej zóne trochu dlhšie, ale tak Plus1 to...

Uverejnil používateľ Monika Beňová Nedeľa 12. júla 2020

A čo na to jej exmanžel, Fedor Flašík? "Držím im palce, nech sú zdravé a šťastné," napísal pre Topky Beňovej bývalý manžel. Europoslankyňa totiž prezradila aj pohlavie bábätka, keďže pre svoj vek musela absolvovať rôzne vyšetrenia. 

Monika Beňová (51) šokovala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Europoslankyňa už má pritom prvé rodičovstvo za sebou a jej syn Martin má už dnes tridsať rokov. Podľa medializovaných informácií má mať Beňová dieťa s advokátom Ľubomírom Klčom (36), s ktorým už dlhšie pracovala.

Viac o téme: EuroposlankyňaTehotenstvo Monika BeňováFedor Flašík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu