Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenky zaliala horúčava! FOTO mužov z našej armády... a zrazu chce narukovať každá

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: reprofoto: Facebook/Ozbrojené Sily SR)

BRATISLAVA - V roku 2018 rozvášnila tisícky mužov krásna trnavská žena zákona. Fanúšikovia polície jej na sociálnej sieti, kde sa objavila jej fotografia, skladali komplimenty, mnohí zažartovali, že by sa pokojne nechali zatknúť. No treba uznať, že aj muži z Ozbrojených síl SR majú niečo do seba...

Svedčia o tom komentáre žien, ktorým sa zatajil dych pri pohľade na fotografie, ktoré na svojej facebookovej stránke zverejnili Ozbrojené sily SR. "Vyzerá to tak, že fyzicky sú pripravení dostatočne," zhodnotila jedna z dám. 

Prečítajte si aj: Ako modelka: Slovenská policajtka rozvášnila tisícky mužov, kvôli tejto tváričke porušujú predpisy

Iné s humorom poznamenali, že asi začnú s potápaním, či dokonca, že by sa dali nahovoriť aj na figurantku topiaceho sa človeka. "To aby nalákali ženy do armády," dodala ďalšia fanúšička potápačov. Vyšportovaného mladíka, ktorý sa podľa jednej z reakcii volá Peter, dokonca označili ako "zbraň". 

Slovenky zaliala horúčava! FOTO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reprofoto: Facebook/Ozbrojené Sily SR)

Cieľom Ozbrojených síl samozrejme nebolo ohúrenie slovenských dám. No pri pohľade na vydarené snímky možno s humorom konštatovať, že narukovať by chcela snáď každá. 

Potápač má pod hladinou dvoch nepriateľov

Zábery zachytávajú príslušníkov prieskumného potápačského družstva Seredského ženijného práporu. Tí nacvičovali orientáciu pod hladinou. Na bagrovisku Čierna voda neďaleko Galanty sa ponorili do hĺbky 32 metrov a podľa azimutu plávali k stanovenému cieľu.

"Potápač má pod hladinou vždy dvoch nepriateľov, tým prvým je VODA, a tým druhým je samotný POTÁPAČ. Preto kladieme obrovský dôraz na to, aby boli vojenskí potápači výborne fyzicky pripravení a psychicky odolní", skonštatoval rotmajster Michal Ščepko zo Ženijný práporu Sereď.

Viac o téme: PotápačiSlovenskoOzbrojené sily
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu