Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Scéna ako z hororu: Tomáš (35) sa opil a potom nožom zaútočil na brata, nebolo to prvýkrát

Muž bol v minulosti viackrát súdne trestaný za krádeže a útok na verejného činiteľa. Zobraziť galériu (2)
Muž bol v minulosti viackrát súdne trestaný za krádeže a útok na verejného činiteľa. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

BREHY - Zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu obvinila polícia 35-ročného Tomáša z obce Brehy v okrese Žarnovica, ktorý mal v utorok (2. 6.) po hádke a pod vplyvom alkoholu fyzicky napadnúť svojho staršieho brata. 

"Kuchynským nožom ho opakovane bodal do rôznych častí tela, čím mu spôsobil rany na hlave, krku, hrudníku aj na predkolení a pravej ruke. Obvinený na brata zaútočil už viackrát a vždy pod vplyvom alkoholu," informuje o prípade Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici na sociálnej sieti.

FOTO Scéna ako z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Polícia ďalej uvádza, že muž sa už dvakrát dopustil priestupku a tiež trestného činu opilstva, keďže mal zákaz požívať alkoholické nápoje, začo bol aj odsúdený. Muž bol v minulosti viackrát súdne trestaný za krádeže a útok na verejného činiteľa. "Tohto skutku sa dopustil v podmienke. Obvinený bol umiestnený do policajnej cely a bol spracovaný podnet na vzatie obvineného do väzby," dodáva polícia.

Viac o téme: AlkoholNôžMužBratPolícia útok Brehy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu