Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dráma v Snine a v hlavnej úlohe... ožratý senior (65)! Napadol taxikára a sadol za volant, no mal smolu

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SNINA - Trest odňatia slobody až na päť rokov hrozí 65-ročnému mužovi zo Sniny, ktorý v noci zo soboty na nedeľu v podnapitom stave havaroval taxíkom, v ktorom sa krátko pred skutkom viezol ako pasažier. Senior si teda poriadne zavaril! Nafúkal až 1,2 promile.

Ako informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, polícia voči mužovi vzniesla obvinenie z prečinu neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla spáchaného v súbehu s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Napadol taxikára

K udalosti malo dôjsť o 00.20 h v nedeľu v Snine, keď si obvinený "v silne podnapitom stave" objednal odvoz prostredníctvom jednej z miestnych taxislužieb. "Bol odvezený na miesto, kde si želal, no odmietal vystúpiť. Keď mu taxikár pomáhal vystúpiť, zákazník ho napadol, udrel päsťou do tváre, presadol si na miesto vodiča a s vozidlom odišiel preč," opísala následné udalosti Ligdayová.

Cez víkend bolo na cestách opäť veselo: Polícia chytila viacero vodičov poriadne pod parou

Sninčanovi sa autom podarilo prejsť len pár metrov, po ktorých narazil do stojaceho osobného vozidla. Škodu, ktorú obvinený pri nehode spáchal, vyčíslili na 8000 eur. Dychová skúška u obvineného preukázala 1,2 promile. Policajti muža obmedzili na osobnej slobode, umiestnili ho do cely policajného zaistenia a v prípade začali trestné stíhanie.

Viac o téme: AlkoholTaxíkSeniorPolícia Snina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu