Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

KORONAVÍRUS Z Bratislavy v pondelok odletí do Londýna 37 Slovákov: Vráti sa 70 ľudí

Letisko M. R. Štefánika v Bratislave
Letisko M. R. Štefánika v Bratislave (Zdroj: Letisko M. R. Štefánika – Airport Bratislava, a.s. (BTS))

BRATISLAVA - Z letiska Milana Rastislava Štefánika v Bratislave v pondelok odletí o 13.30 h na letisko Stansted v Londýne charterovým letom 37 Slovákov, zároveň repatriačným letom o 20.00 h z londýnskeho letiska na bratislavské priletí 70 cestujúcich. Informovala o tom hovorkyňa letiska Milana Rastislava Štefánika v Bratislave Veronika Ševčíková.

"Po prílete budú umiestnení v určených štátnych zariadeniach Ministerstva vnútra (MV) SR do doby testovania na nový koronavírus a v prípade negatívneho testu následne zotrvajú v domácej izolácii s celkovou dobou 14 dní," uviedla Ševčíková s tým, že rotáciu letu z Bratislavy do Londýna a späť zabezpečí dopravca Go2Sky, let organizuje spoločnosť Charter Advisory.

Viac informácií o koronavíruse nájdete aj na Facebooku

Ševčíková pripomenula, že aj počas nedele (24. 5.) vybavilo slovenské letisko rotáciu letu do a zo Švédska. "Z Bratislavy do Štokholmu odletelo v nedeľu o 10.00 h spolu 141 cestujúcich. Repatriačným letom zo švédskeho letiska Štokholm-Arlanda následne o 15.30 h priletelo na Letisko Milana Rastislava Štefánika 130 Slovákov, ktorí boli prepravení do karanténnych zariadení MV SR," spresnila Ševčíková. Dodala, že let zabezpečil dopravca AirExplore na objednávku spoločnosti Zahura Private Air Travel.

Viac o téme: LetiskoSlovenskoLondýnVeľká BritániaLetisko M. R. Štefánika v Bratislave
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu